جلالی: ادعای صهیونیست‌ها موقعیت وحیدی را در مجلس تقویت می‌کند

شماره روزنامه: ۱۸۷۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۷۰۶۳۹ خبر

مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره ادعای رسانه‌های غربی و صهیونیست‌ها مبنی‌بر اینکه سرتیپ پاسدار احمد وحیدی، وزیر پیشنهادی دفاع به اتهام مشارکت در پرونده آمیا تحت‌تعقیب اینترپل است، گفت: این ادعاها موقعیت وحیدی را در مجلس تقویت می‌کند و او با رای بالا وزیر دفاع خواهد شد.

جلالی: ادعای صهیونیست‌ها موقعیت وحیدی را در مجلس تقویت می‌کند

مخبر کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره ادعای رسانه‌های غربی و صهیونیست‌ها مبنی‌بر اینکه سرتیپ پاسدار احمد وحیدی، وزیر پیشنهادی دفاع به اتهام مشارکت در پرونده آمیا تحت‌تعقیب اینترپل است، گفت: این ادعاها موقعیت وحیدی را در مجلس تقویت می‌کند و او با رای بالا وزیر دفاع خواهد شد. کاظم جلالی در گفت‌وگو با ایرنا تاکید کرد: ادعای صهیونیست‌ها درباره انفجار مرکز یهودیان در آرژانتین بی‌اساس است و ایران هیچ نقشی در این انفجار نداشت. موضوع دست داشتن ایران در این پرونده تحت‌فشار و لابی برخی قدرت‌های بزرگ دنیا و صهیونیست‌ها مطرح شده است.

وی تاکید کرد: قرار گرفتن اسامی افراد در فهرست پلیس بین‌الملل (اینترپل) امری قطعی و الزام‌آور برای کشورها نیست.

جلالی با تاکید بر اینکه ادعای صهیونیست‌ها هیچ مبنای حقوقی ندارد، گفت: این پرونده از ریشه مورد اعتراض جدی جمهوری اسلامی ایران است و به خوبی روشن است که رژیم صهیونیستی و ایالات‌متحده در این موضوع دست دارند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: طرح چنین مسائلی در عرصه رسانه‌های بیگانه موقعیت وحیدی را برای کسب رای اعتماد در مجلس تقویت می‌کند و او با رای بسیار بالا وزیر دفاع خواهد شد.

وی، وحیدی را چهره‌ای ارزشمند برای نظام دانست و گفت: دامن زدن رسانه‌ای به پرونده آمیا موجب تقویت جایگاه وحیدی بین نمایندگان مجلس می‌شود؛ زیرا وی خدمات ارزنده‌ای را برای نظام داشته است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن