رویداد

تاکید دولت بر بنزین ۴۰۰ تومانی

شماره روزنامه: ۱۸۶۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۶۷۶۵۹ خبر

نایب رییس کمیسیون ویژه تحول اقتصادی گفت: «با تجدید نظر کمیسیون نسبت به آخرین مصوبه خود مقرر شد تا قیمت‌گذاری حامل‌های انرژی به دولت واگذار شود.»

تاکید دولت بر بنزین 400 تومانی

نایب رییس کمیسیون ویژه تحول اقتصادی گفت: «با تجدید نظر کمیسیون نسبت به آخرین مصوبه خود مقرر شد تا قیمت‌گذاری حامل‌های انرژی به دولت واگذار شود.» محمدرضا تابش در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری فراکسیون خط امام(ره) مجلس «پارلمان‌نیوز»، اظهار کرد: «کمیسیون ویژه، پیش‌تر و در آخرین نشست برای بررسی لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها، قیمت بنزین را ۲۵۰ و قیمت نفت گاز را ۸۰ تومان تعیین کرد، اما این مصوبه در نشستی که اعضای این کمیسیون با رییس‌جمهوری داشتند مورد مخالفت قرار گرفت.‌»

وی افزود: «کمیسیون روز دوشنبه گذشته به منظور تامین نظر دولت، جلسه فوق‌العاده‌ای با حضور تمامی اعضا تشکیل داد تا در آن پیشنهادهای دولت را مجددا مورد بررسی قرار دهد که در پایان آن با رای مثبت دو سوم اعضا جدول قیمت‌گذاری حامل‌های انرژی حذف شد.» دبیرکل فراکسیون خط امام(ره)مجلس افزود: «کمیسیون در این مصوبه به دولت اجازه داد تا حداقل ۱۰ و حداکثر ۲۰هزار میلیارد تومان از محل افزایش قیمت حامل‌های انرژی درآمد کسب کند و همچنین پرداخت نقدی و غیرنقدی یارانه‌ها را از دو دهک به پنج دهک افزایش دهد تا به تدریج نظام تامین اجتماعی را مستقر نماید.»

نایب رییس کمیسیون ویژه تحول اقتصادی خاطرنشان کرد: «در آخرین جلسه این کمیسیون، دولت اجازه یافت تا پایان برنامه ۵ساله به منظور تشویق سرمایه‌گذاری در کشور قیمت گاز طبیعی برای واحدهای صنعتی، پالایشگاهی و پتروشیمی حداقل ۱۰درصد پایین‌تر از قیمت آن در منطقه خلیج فارس تعیین شود.»

نماینده مردم اردکان در مجلس گفت: «در مصوبه پیشین این کمیسیون، قیمت گاز برای این موضوع ۶۵درصد قیمت سبد کشورهای منطقه بود که در مصوبه جدید این قیمت ۲۵درصد افزایش یافت.»تابش تصریح کرد: «بر اساس مصوبه روز دوشنبه کمیسیون اتاق بازرگانی و اتاق تعاون و همچنین وزارت جهاد کشاورزی نیز به لیست دستگاه‌هایی که در تدوین آیین‌نامه اجرایی لایحه مشارکت دارند، اضافه شد.»

پیش از این وزارت امور اقتصادی و دارایی، معاونت برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی، وزارتخانه‌های صنایع و معادن، بازرگانی، نیرو و کشور جزو تدوین‌کنندگان آیین‌نامه اجرایی لایحه بودند.»

وی گفت: «کمیسیون در لیست کمک‌گیرندگان ناشی از اجرای این لایحه شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، کمک‌هزینه مسکن، مقاوم‌سازی مسکن و کمک به اشتغالزایی را نیز اضافه نمود.» نایب‌رییس کمیسیون ویژه تحول اقتصادی در پاسخ به این سوال که آیا در تصویب نهایی این لایحه که سرانجام به تایید نظر دولت منجر شد، تبعات ناشی از افزایش قیمت در جامعه و آسیب‌های اجتماعی ناشی از آن ملاحظه شده است، گفت: «کمیسیون

براساس مصلحت‌سنجی‌ها به این جمع‌بندی رسید.» وی افزود: «دولت اصرار داشت که در غیر این صورت توان اجرای لایحه را ندارد و از سویی رییس مجلس نیز تاکید داشت که شرایطی ایجاد شود تا دولت لایحه را اجرا کند، به اضافه آنکه تاکید مقام معظم رهبری در جلسه تنفیذ نیز کمک به دولت بود.» دبیرکل فراکسیون خط امام(ره) مجلس در پاسخ به این سوال که بر چه مبنایی دولت بر بنزین ۴۰۰تومانی تاکید دارد، اظهار داشت: «وزیر اقتصاد در این نشست تاکید داشت که دولت معتقد است مردم با قیمت ۴۰۰تومان بنزین عادت کرده‌اند و قیمت ۲۵۰ تومان مجلس برای بنزین دولت را از درآمد چند هزار میلیارد تومانی محروم می‌کند.»

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن