کلینتون‌: ایرانی‌ها سرنوشت خود را تعیین خواهند کرد

شماره روزنامه: ۱۸۴۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۶۵۰۷۰ خبر

وزیر خارجه آمریکا گفت که کشورش تحولات سیاسی ایران را از نزدیک دنبال می‌کند. وی در عین‌حال تاکید کرد که آینده ایران توسط مردم این کشور رقم خواهد خورد.

کلینتون‌: ایرانی‌ها سرنوشت خود را تعیین خواهند کرد

وزیر خارجه آمریکا گفت که کشورش تحولات سیاسی ایران را از نزدیک دنبال می‌کند. وی در عین‌حال تاکید کرد که آینده ایران توسط مردم این کشور رقم خواهد خورد. به گزارش ایلنا به نقل از بی‌بی‌سی، هیلاری کلینتون، وزیر خارجه آمریکا از پاسخ دادن به پرسشی درباره دیدگاه وی نسبت به استعفای غلامرضا آقازاده، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران و همچنین شرکت میرحسین موسوی و مهدی کروبی، نامزدهای معترض به نتیجه انتخابات دهم ریاست‌جمهوری در نماز جمعه خودداری کرد، اما گفت: آمریکا تصمیم‌هایی که ترکیب دولت ایران را مشخص می‌کند و همچنین تحولاتی که توسط مردم ایران رقم زده می‌شود را از نزدیک دنبال می‌کند.

هیلاری کلینتون بار دیگر تاکید کرد: این ایرانی‌ها هستند که سرنوشت خود را تعیین خواهند کرد.

وی همچنین گفت: منافع بلندمدت ایران ایجاب می‌کند که گزینه‌های متفاوتی در عرصه سیاست داخلی و خارجی خود که به گفته وی بسیاری از مردم ایران و نیز جامعه بین‌المللی خواهان آن هستند را در پیش بگیرد. آمریکا تغییر در سیاست هسته‌ای ایران و همچنین پایان حمایت این کشور از آنچه گروه‌های تروریستی نامیده شده است را خواستار است. دولت ایران همواره اتهام حمایت از تروریسم را رد می‌کند و بر ادامه غنی‌سازی اورانیوم در داخل کشور به‌عنوان حقی مسلم، تاکید دارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن