نماینده مجلس: اهانت‌کنندگان به هاشمی حلالیت بطلبند

شماره روزنامه: ۱۸۲۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۶۱۳۲۸ خبر

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به تجلیل مقام معظم رهبری از خدمات و مبارزات آیت‌ا... هاشمی در نماز جمعه تهران، خطاب به کسانی که طی یکی دو هفته گذشته اهانت‌های بسیاری را به ایشان داشتند، اظهار داشت: این افراد باید به درگاه خدا توبه کنند و از پروردگار بخواهند تا از تقصیرات آنها بگذرد.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به تجلیل مقام معظم رهبری از خدمات و مبارزات آیت‌ا... هاشمی در نماز جمعه تهران، خطاب به کسانی که طی یکی دو هفته گذشته اهانت‌های بسیاری را به ایشان داشتند، اظهار داشت: این افراد باید به درگاه خدا توبه کنند و از پروردگار بخواهند تا از تقصیرات آنها بگذرد. سیدرضا اکرمی نماینده تهران در گفت‌وگو با «ایلنا»، ادامه داد: این افراد از این پس هر بار شایعه و مطلبی را در مورد آیت‌ا... هاشمی می‌شنوند، تا تحقیق نکنند، نباید آن را باور کرده و به آن دامن بزنند. باید به یاد داشته باشند که در گذشته نیز چنین حرف‌هایی نسبت به ایشان زده شد، اما از آنجا که اثبات نشده است باید جامعه را از گزند چنین شایعاتی مصون نگه داشت.

عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت با اشاره به اینکه پس از پیروزی انقلاب افرادی که نسبت به نظام و انقلاب اسلامی ضدیت داشته یا مخالف آن بودند یا به شخصیت آیت‌ا... هاشمی حسادت می‌کردند؛ همواره مطالبی را علیه ایشان به زبان آورده‌اند، ادامه داد: هیچ‌گاه دراین ۳۰ سال ندیده‌ام که نسبت به ایشان عیب‌جویی و بدگویی نشود، البته گاهی این موارد کم‌رنگ شده و گاهی رنگ و لعاب بیشتری گرفته است.

نماینده تهران با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در نماز جمعه تهران اظهار داشت: ایشان نیز از آقای هاشمی به عنوان یک فرد صاحب‌نظر و کارشناس در مسائل سیاست خارجه، اقتصاد و فرهنگ یاد کردند. از این رو کسانی که منصف باشند با توجه به سخنان روز گذشته رهبری، باید نسبت به تبلیغات سوئی که بر اثر جهل و ناآگاهی‌شان علیه آقای هاشمی مطرح کردند، توبه کنند. البته کسانی که منصف نیستند، مطمئنا باز هم قانع و ساکت نمی‌شوند و به بهانه‌جویی‌ و عیب‌‌جویی‌هایشان ادامه می‌دهند.

سخنگوی فراکسیون اقلیت:

اعتراضات باید از طریق مراجع قانونی پیگیری شود

همچنین سخنگوی فراکسیون خط امام(ره) در مجلس گفت:‌ سخنان مقام معظم رهبری دفاع واقعی و منطقی از دو شخصیت برجسته‌ نظام بود. داریوش قنبری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که سخنان مقام معظم رهبری چندین محور داشت، یادآور شد:‌ یکی از محورهای انتقاد ایشان در مورد متهم شدن دو سرمایه‌ نظام به فساد مالی بود، در حالی که این اتهامات جایی ثابت نشده است.

وی افزود: مقام معظم رهبری گوینده این اظهارات را به شکلی به دلیل بی‌توجهی به قانون و محکوم کردن افراد قبل از آنکه در دادگاه محکوم شوند، زیر سوال برد و به همین منظور انتقادهایی در مورد مناظره‌های ایشان عنوان داشتند. وی با بیان این‌که رهبر انقلاب به حفظ آرامش در جامعه تاکید کردند، افزود: ایشان عنوان داشتند که کسانی که بخواهند از این موقعیت کشور سوءاستفاده بکنند، خودشان متضرر خواهند شد.

سخنگوی فراکسیون خط امام (ره) مجلس به پیگیری اعتراض معترضان به نحوه‌ شمارش آرا و نتیجه‌ آن اشاره کرد و گفت: رهبر انقلاب نیز در سخنانشان تاکید داشتند که این اعتراضات از طریق مراجع قانونی پیگیری شود و شورای نگهبان به صورت شفاف این اعتراض‌ها را بررسی کند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن