رویداد - صدور دو بیانیه از سوی میرحسین موسوی

دعوت به اجتماع در مساجد و محکومیت خرابکاری‌ها

شماره روزنامه: ۱۸۲۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۶۰۹۵۷ خبر

میرحسین موسوی با صدور بیانیه‌ای از مردم درخواست کرد برای همدردی با خانواده‌های شهدا و مصدومان وقایع اخیر، روز پنج‌شنبه با نماد سوگواری در مساجد و تکایا اجتماع کنند.

دعوت به اجتماع در مساجد و محکومیت خرابکاری‌ها

میرحسین موسوی با صدور بیانیه‌ای از مردم درخواست کرد برای همدردی با خانواده‌های شهدا و مصدومان وقایع اخیر، روز پنج‌شنبه با نماد سوگواری در مساجد و تکایا اجتماع کنند. وی در این بیانیه گفت که خود نیز در اجتماع مذکور شرکت خواهد کرد. میرحسین موسوی با صدور اطلاعیه دیگری حملات اخیر به مردم و نیز اماکن عمومی و رسمی را محکوم کرد و در عین حال اعتراض خود را به بازداشت فعالان سیاسی، روزنامه‌نگاران و نیز دانشجویان بیان داشت. میرحسین موسوی در این اطلاعیه با بیان اینکه تخریب اماکن و حمله به مردم معترض به خاطر تحت‌شعاع قرار دادن مسائل اصلی است، اعلام کرد که مردم اعتراض خود را به صورت آرام و بدون تنش بیان کنند و در دام خشونت‌طلبان نیفتند؛ چراکه ماهیت خشونت‌طلبان و اینکه از کجا هدایت می‌شوند، بر همگان معلوم است.

میرحسین موسوی همچنین از عدم‌پوشش خبری تظاهرات آرام مردم از سوی صداوسیما انتقاد کرد و ایجاد محدودیت‌های رسانه‌ای و اینترنتی را عاملی برای گرایش افکار عمومی به سمت رسانه‌های خارجی دانست.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن