رویداد

آیت‌ا... مکارم شیرازی روسای دولت و مجلس را به تفاهم فراخواند

شماره روزنامه: ۱۵۰۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۵۹۶۴۴ خبر

آیت‌الله مکارم شیرازی صبح دیروز در درس خارج فقه خود خواستار تعامل هرچه بیشتر دولت و مجلس شد.<br>به گزارش رسا، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید،‌ در درس خارج فقه خود گفت: گفت‌وگوی کتبی میان رییس جمهوری و رییس مجلس، از دو روز گذشته افکار عمومی را به خود مشغول کرده است.

آیت‌الله مکارم شیرازی صبح دیروز در درس خارج فقه خود خواستار تعامل هرچه بیشتر دولت و مجلس شد.

به گزارش رسا، آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی از مراجع تقلید،‌ در درس خارج فقه خود گفت: گفت‌وگوی کتبی میان رییس جمهوری و رییس مجلس، از دو روز گذشته افکار عمومی را به خود مشغول کرده است. وی افزود: ما به هر دوی آنها علاقه داریم و امیدواریم ان‌شاءالله این گفت‌وگوها که براثر سوء تفاهم ایجاد شده، هرچه زودتر تمام شود.

این مرجع تقلید تصریح کرد: خود این بزرگواران مردم را به وحدت توصیه می‌کنند و اکنون که زمان اتحاد و وحدت است، باید نگرانی خود را در مجالس خصوصی مطرح و برطرف کنند و این گونه موضوعات به صحنه اجتماع کشیده نشود.وی تاکید کرد: این مساله باعث نگرانی مردم شده است،‌ امیدواریم همین‌جا مساله خاتمه پیدا کند و اگر مطلب دیگری هم هست در مذاکرات خصوصی مطرح شود.آیت‌الله مکارم شیرازی خاطرنشان کرد: مردم به هر دو علاقه دارند و هر دو محترمند،‌ ان شاءالله اگر سوء تفاهمی پیش آمده، زودتر حل شود، زیرا اکنون، زمان وحدت مجلس، قوه قضاییه و قوه مجریه است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن