مهلت تبلیغات تمام شد

شماره روزنامه: ۱۵۰۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۵۹۶۴۳ خبر

رییس ستاد انتخابات کشور گفت: برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۵۴ حوزه انتخابی ۱۸‌هزار شعبه وجود دارد و در تهران نیز ۴هزار و ۵۰۰ شعبه برای انتخابات در نظر گرفته شده است. <br>علیرضا افشار در گفت‌وگو با«ایسنا»، اظهار کرد: از ۱۶۴ نامزدی که برای دور دوم انتخابات رقابت می‌کنند، ۱۲ نفر زن هستند که از این تعداد ۶ نفر در تهران هستند، به عبارتی از ۲۲ نامزد تهران ۶ نامزد زن هستند.

رییس ستاد انتخابات کشور گفت: برای برگزاری انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۵۴ حوزه انتخابی ۱۸‌هزار شعبه وجود دارد و در تهران نیز ۴هزار و ۵۰۰ شعبه برای انتخابات در نظر گرفته شده است.

علیرضا افشار در گفت‌وگو با«ایسنا»، اظهار کرد: از ۱۶۴ نامزدی که برای دور دوم انتخابات رقابت می‌کنند، ۱۲ نفر زن هستند که از این تعداد ۶ نفر در تهران هستند، به عبارتی از ۲۲ نامزد تهران ۶ نامزد زن هستند. وی افزود: تبلیغات انتخابات ۸ صبح پنج‌شنبه ۵ اردیبهشت پایان می‌یابد و ستاد انتخابات تلاش می‌کند ظرف دو روز نتایج انتخابات را اعلام کند. امیدواریم نتایج انتخابات مرحله دوم را ظرف ۴۸ ساعت اعلام کنیم.

معاون سیاسی وزیر کشور خاطرنشان کرد: با قانون جدیدی که تصویب شد، اداره حقوقی وزارت کشور طرح الحاق یک تبصره به ماده ۵۷ قانون انتخابات مصوبه ۳۰/۱۱/۸۶ را مبنای کار خود قرار داد.

به این شکل که در این ماده قانونی، هرگونه چاپ و نصب بنر و پوستر توسط نامزدها ممنوع شده است و تنها در ستادهای انتخابات نامزدها بنر و پارچه تبلیغاتی بدون تصویر آن‌ها مجاز اعلام شده است.

افشار گفت: بازرس‌ها موظف هستند تخلفات تبلیغی را پیگیری کنند و به نیروی انتظامی هم اعلام شده است.

قانون تاکید دارد که از عکس استفاده نشود به هر حال مردم نیز توجه دارند؛ کسانی که قانون را زیر پا می‌گذارند، نمی‌توانند قانونگذاران خوبی باشند و به آن‌ها رای نمی‌دهند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن