مشارکت ۳۸درصدی مردم تهران در انتخابات

شماره روزنامه: ۱۴۹۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۵۶۹۳۶ خبر

استاندار تهران با بیان اینکه برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس هشتم همان تمهیدات و تدابیری را که در مرحله اول اندیشیده‌ایم، خواهیم داشت، گفت: میزان مشارکت مردم در انتخابات مجلس هشتم در استان تهران بین ۳۸ تا ۴۰درصد و در شهر تهران ۳۵ تا ۳۸درصد بوده است.

مشارکت 38درصدی مردم تهران در انتخابات

استاندار تهران با بیان اینکه برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس هشتم همان تمهیدات و تدابیری را که در مرحله اول اندیشیده‌ایم، خواهیم داشت، گفت: میزان مشارکت مردم در انتخابات مجلس هشتم در استان تهران بین ۳۸ تا ۴۰درصد و در شهر تهران ۳۵ تا ۳۸درصد بوده است. به گزارش خبرگزاری مهر، کامران دانشجو استاندار تهران در حاشیه مراسم بزرگداشت روز ملی فناوری هسته‌ای که پیش از ظهر دیروز در استانداری تهران برگزار شد، درباره تمهیدات استانداری برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس هشتم، خاطر نشان کرد: تمهیداتی را که در دور اول داشتیم اکنون خواهیم داشت و تغییری در تعداد حوزه‌ها نیز ایجاد نخواهد شد.

استاندار تهران بر قانون گرایی، قانون مداری و صیانت از آرای مردم توسط مسوولان اجرایی در برگزاری انتخابات تاکید کرد.

دانشجو ملاک عمل برای شمارش آرای تهران در مرحله دوم را شمارش دستی دانست و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شکایتی که منجربه بازشماری مجدد آرا شده باشد به استانداری ارائه شده یا خیر، گفت: اگر این اتفاق افتاده بود انتخابات تهران از سوی شورای نگهبان مورد تایید قرار نمی گرفت ، البته شکایت‌های جزیی به استانداری مطرح شد که با گفت‌وگوهایی که انجام شد شاکیان صحت انتخابات را تایید کردند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن