افزایش تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان در سال جدید

شماره روزنامه: ۱۴۹۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۵۶۷۲۶ خبر

با انعقاد دوره جدید قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تعهدات این بیمه از ابتدای سال‌جاری در بخش جراحی عمومی و تخصصی به طور متوسط ۳۳درصد افزایش یافت. به گزارش دنیای اقتصاد، حسن مسافری، مدیرکل فرهنگی، اجتماعی سازمان بازنشستگی کشوری با بیان این موضوع اظهار کرد:

با انعقاد دوره جدید قرارداد بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان تعهدات این بیمه از ابتدای سال‌جاری در بخش جراحی عمومی و تخصصی به طور متوسط ۳۳درصد افزایش یافت. به گزارش دنیای اقتصاد، حسن مسافری، مدیرکل فرهنگی، اجتماعی سازمان بازنشستگی کشوری با بیان این موضوع اظهار کرد: این در حالی است که سهم حق بیمه بازنشستگان برای خود و افراد تحت تکفل و والدین که دارای دفترچه بیمه خدمات درمانی به تبعیت از فرد بیمه شده اصلی هستند، همچون سال گذشته یک درصد حقوق آنها است و هیچ تغییری نکرده و سهم سازمان بازنشستگی و دولت نیز دو برابر سهم بازنشسته است. وی در مورد مبلغ ریالی این افزایش تاکید کرد: مبلغ تعهدات بیمه تکمیلی درمان در بخش جراحی عمومی از یک میلیون و ۲۰۰هزار تومان به یک میلیون و ۶۰۰هزار تومان در مورد جراحی تخصصی و فوق تخصصی از سه میلیون تومان به چهار میلیون تومان افزایش یافته است.

مسافری درباره مزیت‌های قرارداد جدید که از اول فروردین ۸۷ تا پایان سال‌جاری اعتبار خواهد داشت، افزود: در قرارداد سال جاری تعهدات بیمه در خدمات دیگر از جمله خدمات تشخیصی درمانی و پاراکلینیکی، رفع عیوب انکساری چشم، انتقال با آمبولانس شهری و بین شهری از حداقل ۵/۱۶درصد تا ۵۰درصد افزایش داشته است.

مدیرکل فرهنگی، اجتماعی سازمان بازنشستگی کشوری یکی دیگر از امتیازات این دوره قرارداد را پرداخت همزمان و یک جای هزینه‌های مربوط به بیمه سهم اولیه (سهم سازمان بیمه خدمات درمانی) و بیمه مکمل درمان دانست و گفت: این موضوع منجر به کاهش تردد بازنشستگان به مراکز بیمه‌ای علاوه بر افزایش تعهدات فوق خواهد شد که در نهایت با هدف افزایش سطح رضایتمندی بیمه‌شدگان انجام شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن