نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی از وزیر امور خارجه خواست تمام توان دیپلماتیک خود را برای مقابله با جریان انحرافی ایجاد شده در توهین به دین مبین اسلام به کار گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن کامران که در نطق پیش از دستور نخستین جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۸۷سخن می‌گفت، ضمن انتقاد از به کارگیری مفاهیم دوگانه از سوی برخی کشورهای غربی، اظهار کرد: غربی‌ها آزادی بیان را بهانه‌ای برای افزایش توهین به مقدسات اسلامی قرار داده‌اند؛ اما آنها دروغ می‌گویند؛ چرا که وقتی یک استاد دانشگاه درباره هولوکاست اظهار نظر می‌کند، در دادگاه‌های این کشورها محاکمه می‌شود، اما همین کشورها در برابر توهین به مقدسات سکوت می‌کنند؟ وی با بیان اینکه امروز تمام مردم جهان ماهیت واقعی کشورهای غربی را شناخته‌اند، افزود: مردم ایران نیز با حضور جدی و پرشور خود در عرصه انتخابات، روسیاهی را برای آمریکایی‌ها و صهیونیست‌ها به ارمغان آوردند.

کامران همچنین از سران سه قوه خواست در سال جدید که به عنوان سال نوآوری و شکوفایی نامگذاری شده است، برنامه‌ریزی‌های لازم را برای خدمت به مردم انجام دهند و در سال جدید، ساز و کارهایی از سوی سه قوه ایجاد شود تا رهبر معظم انقلاب رضایت لازم را از عملکرد آنان کسب کرده و سه قوه نیز بتوانند برای مردم نوکری کنند.