به عنوان سفیر سازمان ملل

«آنجلینا جولی» وارد بغداد شد

شماره روزنامه: ۱۴۵۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۴۹۴۸۷ خبر

«آنجلینا جولی» برنده جایزه اسکار بازیگری پنجشنبه به عنوان سفیر سازمان ملل وارد بغداد شد.

«آنجلینا جولی» وارد بغداد شد

«آنجلینا جولی» برنده جایزه اسکار بازیگری پنجشنبه به عنوان سفیر سازمان ملل وارد بغداد شد. به گزارش آسوشیتدپرس، «آنجلینا جولی» گفت: برای سرو سامان دادن به اوضاع مردم عراق باید یک برنامه‌ریزی منسجم انجام شود تا این کار از شدت خشونت‌ها بکاهد و مردم عراق را در آرامش قرار دهند.

سفیر حسن نیت سازمان ملل در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌ان بیان داشت: این مهم است که اکنون در عراق چه اتفاقی می‌افتد و مردم در چه وضعی به سر می‌برند زیرا شرایط این کشور بر کل خاورمیانه تاثیر خواهد داشت.

برنامه‌های جولی در بغداد دیدار با نخست‌وزیر عراق «نوری المالکی» و همچنین مسوولان سازمان مهاجرت عراق است.

بازیگر ضد بوش هالیوود، شهریور ماه امسال نیز در سفر به عراق و سوریه بر این مساله که عراقی‌ها باید نسبت به حقوق خود آگاه باشند، تاکید کرده بود.

این بازیگر ۳۳ ساله گفته بود: من به سوریه و عراق سفر کرده‌ام تا شاید بتوانم توجه جهانیان را به سمت این فاجعه انسانی (جنگ عراق) جلب کنم و بتوانم در جهت همکاری با کمیساریای عالی پناهندگان و شرکای آنها، حمایت دیگران را جلب نمایم.

«جولی» از جمله بازیگران هالیوودی است که با سیاست‌های جنگ‌طلبانه بوش مخالف بوده و پیش از این نیز در یکی از مصاحبه‌های خود گفته بود که «بوش» با کارهایش آبروی ما را در سطح جهان برده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن