پروژه اجرای شبکه آب و فاضلاب

شماره روزنامه: ۱۴۵۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۴۸۶۱۳ خبر

شرکت شهرک‌های صنعتی تهران در نظر دارد، پروژه اجرای شبکه آب و فاضلاب در شهرک صنعتی دماوند ۲ را از طریق مناقصه واگذار کند.<br>متقاضیان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مناقصه تا ۱۶ بهمن ماه با همراه داشتن رسید بانکی واریز مبلغ ۵۰هزار ریال به حساب جام به شماره ۲۵۶۸۹۰۰۲۶۳ بانک ملت شعبه میدان آرژانتین به نام شرکت شهرک‌های صنعتی تهران با کد شناسه ۶۳/۰۹۹۰۰۹۹۹۹ به دبیرخانه شرکت واقع در تهران، خیابان خالد اسلامبولی، خیابان هفتم، پلاک ۶ مراجعه کنند یا با شماره تلفن‌های ۵۱-۸۸۷۲۹۲۴۸ تماس بگیرند.

شرکت شهرک‌های صنعتی تهران در نظر دارد، پروژه اجرای شبکه آب و فاضلاب در شهرک صنعتی دماوند ۲ را از طریق مناقصه واگذار کند.

متقاضیان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مناقصه تا ۱۶ بهمن ماه با همراه داشتن رسید بانکی واریز مبلغ ۵۰هزار ریال به حساب جام به شماره ۲۵۶۸۹۰۰۲۶۳ بانک ملت شعبه میدان آرژانتین به نام شرکت شهرک‌های صنعتی تهران با کد شناسه ۶۳/۰۹۹۰۰۹۹۹۹ به دبیرخانه شرکت واقع در تهران، خیابان خالد اسلامبولی، خیابان هفتم، پلاک ۶ مراجعه کنند یا با شماره تلفن‌های ۵۱-۸۸۷۲۹۲۴۸ تماس بگیرند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن