نامه اتحادیه شرکتهای تعاونی حملونقل دریایی کشور به رییسجمهوری
اتحادیه شرکتهای تعاونی حملونقل دریایی کشور درپی اجرا شدن مصوبه اخیر هیاتدولت درخصوص کاهش میزان کالاهای ملوانی مشمول معافیت گمرکی و بازرگانی با ارسال نامهای به رییسجمهوری خواستار دستور وی برای تجدیدنظر در این مصوبه شدند.
اتحادیه شرکتهای تعاونی حملونقل دریایی کشور درپی اجرا شدن مصوبه اخیر هیاتدولت درخصوص کاهش میزان کالاهای ملوانی مشمول معافیت گمرکی و بازرگانی با ارسال نامهای به رییسجمهوری خواستار دستور وی برای تجدیدنظر در این مصوبه شدند. به گزارش ایرنا، نویسندگان در این نامه نوشتهاند: دربرابر توهمات عدهای مبنیبر شایعه افزایش قاچاق کالا در قالب «تهلنجی» براساس آمار رسمی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور بیشترین میزان قاچاق از مرزهای شرقی در مرحله اول و در مرحله دوم در مرزهای غربی و حتی مسیرهای هوایی صورت میگیرد و کمترین آمار قاچاق از مسیرهای دریایی است، آیا تقویت این دستورالعمل پاک کردن صورت مساله نیست؟
آنان با طرح این سوال که عواید دولت از این مصوبه چیست، افزودهاند: اجرای این مصوبه برابر است با بیکاری مستقیم ۱۵۰هزار نفر ملوان، تعطیلی چندین بندر و توقف فعالیت هزارو ۵۰۰فروند شناور چوبی که اگر این مصوبه و ضررهای امنیتی و اجتماعی آن را بررسی کنیم، متوجه خواهیم شد که دولت هزینههای بسیار سنگین و هنگفتی را پرداخت خواهد کرد.