جلیلی و متکی به مسکو میروند
منابع روسی خبر دادند که منوچهر متکی، وزیر خارجه ایران و سعید جلیلی دبیر شورای امنیت ملی این کشور به زودی عازم مسکو خواهند شد و درباره موضوع هستهای و مسائل مربوط به سوخت نیروگاه بوشهر مذاکره خواهند کرد.
منابع روسی خبر دادند که منوچهر متکی، وزیر خارجه ایران و سعید جلیلی دبیر شورای امنیت ملی این کشور به زودی عازم مسکو خواهند شد و درباره موضوع هستهای و مسائل مربوط به سوخت نیروگاه بوشهر مذاکره خواهند کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترفکس، یک منبع در وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که متکی طی روزهای ۱۳ و ۱۴ دسامبر (۲۲ و ۲۳ آذر) در مسکو خواهد بود تا درباره موضوع هستهای و مسائل مربوط به سوخت نیروگاه بوشهر با مقامهای این کشور گفتوگو کند.
این منبع گفت: توافق مقدماتی انجام شده که منوچهر متکی به عنوان رییس کمیسیون بین دولتی ایران و روسیه در روزهای ۲۲ و ۲۳ آذر از مسکو دیدار کند و در این دیدار وی با سرگئی کرینکو، رییس آژانس انرژی اتمی روسیه موسوم به (روس اتم) گفتوگو خواهد کرد.
در خبری دیگر در همین رابطه خبرگزاری نووستی به نقل از منابع خبری خود خبر داد که سعید جلیلی دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران احتمالا هفته آینده برای مذاکره در مورد موضوع هستهای این کشور به مسکو سفر خواهد کرد. یکی از این منابع آگاه در رابطه با دیدار جلیلی تاکید کرد: چنین دیداری امکانپذیر است، اما به روند مذاکرات با گروه «۱+۵» در پاریس بستگی دارد.