احزاب و تشکل‌ها

انتقاد حدادعادل از فقدان رفتار حزبی در مجلس

شماره روزنامه: ۱۳۷۸ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۳۴۰۳۸ خبر

رییس مجلس در دیدار با اعضای شورای مرکزی خانه احزاب خاطرنشان کرد: وجود احزاب در کشور ضروری است و ما می‌توانیم با حفظ وحدت ملی برای رسیدن به هدف‌مان که حفظ استقلال، پیشرفت و حفظ ارکان ملی کشور است، وحدت نظر داشته باشیم.

رییس مجلس در دیدار با اعضای شورای مرکزی خانه احزاب خاطرنشان کرد: وجود احزاب در کشور ضروری است و ما می‌توانیم با حفظ وحدت ملی برای رسیدن به هدف‌مان که حفظ استقلال، پیشرفت و حفظ ارکان ملی کشور است، وحدت نظر داشته باشیم. به گزارش ایسنا غلامعلی حدادعادل گفت: در انقلاب اسلامی کار با حزب جمهوری اسلامی شروع شد که بنده نیز از زمان تشکیل، عضو شورای مرکزی آن بودم.

رییس مجلس گفت: در مجلس بیش از هر جای دیگری فقدان کار حزبی حس می‌شود. حدادعادل خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن این موضوع و هم‌چنین تعدد و تنوع طرح‌ها و لوایحی که در دستور کار نمایندگان قرار می‌گیرد، احساس می‌شود یک پشتیبان خارج از مجلس باید به نمایندگان کمک کند، چرا که نماینده نمی‌تواند در کشاورزی، حقوق، بهداشت و بسیاری از موضوعات دیگر توامان صاحب‌نظر باشد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن