عملیات نگهداری، بهینه و بازسازی شبکه کابل و هوایی و فیبر نوری

شماره روزنامه: ۱۳۷۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۳۳۳۷۳ خبر

اداره کل مخابرات منطقه ۵ تهران در نظر دارد عملیات نگهداری بهینه و بازسازی شبکه‌های کابل و هوایی و فیبر نوری و سیستم‌های Access با تامین مصالح و ملزومات (ترنکی) مرکز مخابرات شهید منتظری خود را از طریق مناقصه واگذار کند.<br>پیمانکاران حقوقی واجد شرایط می‌‌توانند برای اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مناقصه تا ۱۴ آبان ماه با همراه داشتن رسید بانکی واریز مبلغ یکصد هزار ریال به حساب ۹۰۱۰۲ بانک ملی شعبه پردیس (کد ۱۲۰۱) به واحد خرید و قراردادها واقع در چهارراه گلوبندک، خیابان ۱۵ خرداد غربی، روبه‌روی درخونگاه، طبقه سوم و سایت WWW.TCT.IR مراجعه کنند.

اداره کل مخابرات منطقه ۵ تهران در نظر دارد عملیات نگهداری بهینه و بازسازی شبکه‌های کابل و هوایی و فیبر نوری و سیستم‌های Access با تامین مصالح و ملزومات (ترنکی) مرکز مخابرات شهید منتظری خود را از طریق مناقصه واگذار کند.

پیمانکاران حقوقی واجد شرایط می‌‌توانند برای اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مناقصه تا ۱۴ آبان ماه با همراه داشتن رسید بانکی واریز مبلغ یکصد هزار ریال به حساب ۹۰۱۰۲ بانک ملی شعبه پردیس (کد ۱۲۰۱) به واحد خرید و قراردادها واقع در چهارراه گلوبندک، خیابان ۱۵ خرداد غربی، روبه‌روی درخونگاه، طبقه سوم و سایت WWW.TCT.IR مراجعه کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن