سایه‌روشن

ابطحی: خاتمی کاندیدا نمی‌شود

شماره روزنامه: ۲۷۸۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۲۲۶۱۸ خبر

سایت باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: محمدعلی ابطحی، عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: با توجه به خبرهایی که در مجموعه اصلاح‌طلبان به گوش می‌رسد به طور قطع می‌توان گفت خاتمی برای انتخابات ریاست جمهوری آینده کاندید نخواهد شد.

سایت باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: محمدعلی ابطحی، عضو مجمع روحانیون مبارز گفت: با توجه به خبرهایی که در مجموعه اصلاح‌طلبان به گوش می‌رسد به طور قطع می‌توان گفت خاتمی برای انتخابات ریاست جمهوری آینده کاندید نخواهد شد. ابطحی، درباره طرح مناسک که از سوی برخی از اصلاح‌طلبان مطرح شده است، گفت: نسبت به این طرح اطلاعات دقیقی ندارم و تنها از طریق برخی از روزنامه‌ها از محتویات آن اطلاع پیدا کردم.

وی افزود: انتخابات فضای خوبی است تا همه جریانات و تشکل‌های سیاسی در آن حضور پیدا کنند و به طور حتم اگر اصلاح‌طلبان نیز شرایط را مناسب بدانند، در انتخابات حضور پررنگی خواهند داشت.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن