خروج یکی از ناوهای هواپیمابر آمریکا از خلیج فارس

شماره روزنامه: ۲۸۵۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۱۳۶۶۸ خبر

یکی از دو ناو هواپیمابر آمریکایی که در سال ۲۰۱۰ در خلیج فارس مستقر شده بود، به زودی آب‌های این منطقه را ترک خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد در راستای کاهش هزینه‌های نظامی دولت فدرال یکی از دو ناو هواپیمابر آمریکا را از خلیج فارس خارج خواهد کرد.

یکی از دو ناو هواپیمابر آمریکایی که در سال ۲۰۱۰ در خلیج فارس مستقر شده بود، به زودی آب‌های این منطقه را ترک خواهد کرد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرد در راستای کاهش هزینه‌های نظامی دولت فدرال یکی از دو ناو هواپیمابر آمریکا را از خلیج فارس خارج خواهد کرد. خروج یکی از دو ناو هواپیمابر آمریکا از خلیج فارس در حالی صورت می‌گیرد که هفته پیش طرح استقرار ناو هواپیمابر «هری اس ترومن» در خلیج فارس لغو شده بود.

بنا بر اعلام نیروی دریایی آمریکا خروج ناو هواپیمابر آمریکایی از خلیج فارس هزینه‌های چند صد میلیون دلاری حضور این ناو در خلیج فارس را کاهش خواهد داد. همچنین برخی گمانه‌ها بر این است که در صورت حل موضوع بودجه پنتاگون، بازگشت این ناو به خلیج فارس حتمی نخواهد بود. دو ناو هواپیمابر آمریکایی در سال ۲۰۱۰ و با بالا گرفتن احتمال درگیری نظامی میان آمریکا و ایران در خلیج فارس مستقر شده بودند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن