حمله به یکی از ستادهای موسوی در تهران
خبرگزاری ایلنا از حمله به ستاد موسوی در تهران خبر داد و نوشت: عضو ستاد «یاران خاتمی، حامیان موسوی» با اشاره به تهاجم جمعه شب به این ستاد گفت: پس از وقوع حادثه، پلیس ۱۱۰ در محل حضور یافت و ما ضمن تنظیم شکایت یکی از مهاجمان را نیز تحویل نیروی انتظامیدادیم.
خبرگزاری ایلنا از حمله به ستاد موسوی در تهران خبر داد و نوشت: عضو ستاد «یاران خاتمی، حامیان موسوی» با اشاره به تهاجم جمعه شب به این ستاد گفت: پس از وقوع حادثه، پلیس ۱۱۰ در محل حضور یافت و ما ضمن تنظیم شکایت یکی از مهاجمان را نیز تحویل نیروی انتظامیدادیم. سعید شریعتی در گفتوگو با ایلنا، با بیان اینکه سایر عوامل حادثه متواری شدند، افزود: باید ریشههای این اقدام بررسی شود، زیرا حادثهای مشکوک بود و نوع لباس عوامل آن هم نشان میداد که خرابکاری بوده است.
وی با اشاره به اینکه حدسهایی در این زمینه میزنیم که الزاما صحت ندارد، تاکید کرد: مقامات مسوول باید در نیروی انتظامی و قوه قضائیه این حادثه را پیگیری کنند که ما نیز مستندات موجود را به آنها تحویل دادیم.