غلامحسین الهام:

باید نرخ احساس عدالت را بالا ببریم

شماره روزنامه: ۱۷۷۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۰۲۱۷۴ خبر

وزیر دادگستری گفت: روند دادرسی باید به گونه‌ای انجام پذیرد که مردم احساس عدالت کنند و بتوانیم نرخ احساس عدالت را بالا ببریم.

باید نرخ احساس عدالت را بالا ببریم

وزیر دادگستری گفت: روند دادرسی باید به گونه‌ای انجام پذیرد که مردم احساس عدالت کنند و بتوانیم نرخ احساس عدالت را بالا ببریم. به گزارش ایسنا، غلامحسین الهام در جلسه مشترک شورای قضایی و شورای معاونان دادگستری استان اصفهان اظهار کرد: اولویت اول ما باید اطلاع رسانی دقیق از اقداماتی که قوه قضائیه در این سال‌ها انجام داده، باشد همچنین روند دادرسی باید به گونه‌ای انجام پذیرد تا مردم نسبت به قوه‌ قضائیه احساس عدالت کنند و بتوانیم نرخ احساس عدالت را بالا ببریم.

الهام ضمن تشکر از اعضای ستاد دیه استان اعلام کرد: عاطفه باید در همه امور باشد. وقتی مهر و عاطفه باشد، دل‌ها به یکدیگر گره می‌خورد و مشکلات حل می‌شود که سیاست دولت نیز بر این اساس نهاده شده است.

وی خاطرنشان کرد: در دولت پیگیری شده تا برنامه‌ای نظام‌مند به صورت قرض‌الحسنه ایجاد شود تا زمینه کمک به بدهکاران فراهم شود که از جمله می‌توان به صندوق حمایتی که در قانون بیمه لحاظ شده اشاره کرد.

وی افزود: اکنون بیمه شخص ثالث دارای ظرفیت‌های بالایی است و تعهدات بیمه نیز متفاوت شده است از جمله پرداخت خسارت به زنان همانند مردان، از طرفی کمک‌های رییس جمهور هم که از سر روحیه عاطفی و مهرورزی ایشان است نیز بخش دیگری از حمایت‌های دولت است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن