تئاتـــــــر

نمایش‌ تک نفره امیر دژاکام درتایلند

شماره روزنامه: ۱۷۴۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۹۷۲۳۶ خبر

ایسنا- امیر دژاکام با همراهی یاسر خاسب به دعوت رایزن فرهنگی ایران در تایلند، نمایش‌های تک‌نفره‌ای اجرا کردند. <br>

نمایش‌ تک نفره امیر دژاکام درتایلند

ایسنا- امیر دژاکام با همراهی یاسر خاسب به دعوت رایزن فرهنگی ایران در تایلند، نمایش‌های تک‌نفره‌ای اجرا کردند.

در این برنامه، دژاکام مسوولیت کارگردانی را برعهده داشت و یاسر خاسب به عنوان تنها بازیگر این نمایش‌های کوتاه، روی صحنه رفت.

در حاشیه برگزاری این برنامه هم کارگاه آموزشی با حضور دژاکام برگزار شد و از سوی دیگر یاسر خاسب نیز کارگاه آموزشی پانتومیم را برگزار کرد.

این برنامه در هفته فرهنگی ایران در تایلند و در کنار برنامه گروه‌های هنری دیگری اجرا شد.

یاسر خاسب که تازگی به ایران بازگشته است، درباره دیگر فعالیت‌های خود گفت: بسیار امیدوارم نمایش «گل» را که دوسال پیش در جشنواره فجر اجرا کردم به اجرای عمومی بگذارم، چراکه برای این نمایش زحمت بسیاری کشیده بودم و دوست دارم عموم تماشاگران آن را ببینند.

او درباره اجرای دیگر نمایش‌ خود «عجیب ولی واقعی» که در بیست‌وهفتمین جشنواره بین‌المللی تئاترفجر روی صحنه رفته بود، توضیح داد: هنوز نتوانستم برای اجرای عمومی این نمایش مذاکراتی را انجام بدهم، چراکه این روزها درگیر پایان‌نامه دانشجویی‌ خودم هستم، البته این نمایش هنوز جای تمرین و کار بسیاری دارد. آن‌چه در جشنواره فجر اجرا شد، اجرای نیمه‌تمام آن بود که باید کامل شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن