فروش تجهیزات دریایی - ۱۰ بهمن ۸۷

شماره روزنامه: ۱۷۲۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۹۳۶۶۶ خبر

اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در نظر دارد تجهیزات دریایی شامل تعدادی بارج، قایق نجات و قطعات یدکی لیفتراک (اسقاط و مازاد) را از طریق مزایده به فروش برساند.<br>متقاضیان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مزایده تا ۱۲ بهمن‌ماه با همراه داشتن رسید بانکی واریز مبلغ یکصد هزار ریال به حساب سیبا ۲۱۷۶۴۵۱۰۵۰۰۰۰ بانک ملی به امور قراردادهای اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر واقع در بوشهر، انتهای بزرگراه طالقانی، اداره کل بنادر و دریانوردی استان مراجعه کنند یا با شماره تلفن‌های ۷-۲۵۲۲۰۵۱ تماس بگیرند.

اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر در نظر دارد تجهیزات دریایی شامل تعدادی بارج، قایق نجات و قطعات یدکی لیفتراک (اسقاط و مازاد) را از طریق مزایده به فروش برساند.

متقاضیان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مزایده تا ۱۲ بهمن‌ماه با همراه داشتن رسید بانکی واریز مبلغ یکصد هزار ریال به حساب سیبا ۲۱۷۶۴۵۱۰۵۰۰۰۰ بانک ملی به امور قراردادهای اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر واقع در بوشهر، انتهای بزرگراه طالقانی، اداره کل بنادر و دریانوردی استان مراجعه کنند یا با شماره تلفن‌های ۷-۲۵۲۲۰۵۱ تماس بگیرند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن