واگذاری احداث رستوران و آمفی‌تئاتر - ۱۲ آبان ۸۷

شماره روزنامه: ۱۶۵۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۹۸۹۹ خبر

شرکت سهامی پتروشیمی رازی واقع در بندر امام خمینی در نظر دارد عملیات احداث رستوران و آمفی‌تئاتر جدید خود با زیربنای تقریبی ۲۵۰۰مترمربع و محوطه‌سازی را از طریق مناقصه واگذار کند. <br>متقاضیان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مناقصه تا ۱۳ آبان ماه به بندر امام‌خمینی، شرکت سهامی پتروشیمی رازی، امور حقوقی و قراردادها و سایت اینترنتی www.shana.ir و www.Razip.com مراجعه کنند.

شرکت سهامی پتروشیمی رازی واقع در بندر امام خمینی در نظر دارد عملیات احداث رستوران و آمفی‌تئاتر جدید خود با زیربنای تقریبی ۲۵۰۰مترمربع و محوطه‌سازی را از طریق مناقصه واگذار کند.

متقاضیان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر و دریافت اسناد مناقصه تا ۱۳ آبان ماه به بندر امام‌خمینی، شرکت سهامی پتروشیمی رازی، امور حقوقی و قراردادها و سایت اینترنتی www.shana.ir و www.Razip.com مراجعه کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن