فرجام پرونده بلوتوث جنجالی

شماره روزنامه: ۱۶۵۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۹۴۹۲ خبر

به دنبال انتشار فیلمی مبتذل در اینترنت که ادعا شده بود متعلق به یک مقام محلی و مذهبی در همدان است، پایگاه خبری تابناک اطلاعات بیشتری در این باره منتشر کرد. بر اساس این گزارش، این فرد<br>‏۳۹‏ ساله، علاوه بر مجازات‌های صنفی به تحمل ۱۰۰ ‏ضربه شلاق و نیز تبعید از استان همدان به یکی از مناطق بد آب و هوای کشور که نام آن عنوان نشده، محکوم شده است‏.‏ به گفته یک مقام آگاه در استان همدان‏،‏ این فرد مرتکب جرم شده و دستگاه قضایی نیز با وی برخورد قانونی کرده است. وی افزود‏:‏برخلاف آنچه شایعه شده، این روحانی‌نما هیچ سمت و مسوولیت خاصی نداشته و از تحصیلات دینی منظمی نیز برخوردار نیست؛‏ به گونه‌ای که در دوران تحصیل خود از حوزه علمیه یکی از شهرهای همدان اخراج شده بود.

به دنبال انتشار فیلمی مبتذل در اینترنت که ادعا شده بود متعلق به یک مقام محلی و مذهبی در همدان است، پایگاه خبری تابناک اطلاعات بیشتری در این باره منتشر کرد. بر اساس این گزارش، این فرد

‏۳۹‏ ساله، علاوه بر مجازات‌های صنفی به تحمل ۱۰۰ ‏ضربه شلاق و نیز تبعید از استان همدان به یکی از مناطق بد آب و هوای کشور که نام آن عنوان نشده، محکوم شده است‏.‏ به گفته یک مقام آگاه در استان همدان‏،‏ این فرد مرتکب جرم شده و دستگاه قضایی نیز با وی برخورد قانونی کرده است. وی افزود‏:‏برخلاف آنچه شایعه شده، این روحانی‌نما هیچ سمت و مسوولیت خاصی نداشته و از تحصیلات دینی منظمی نیز برخوردار نیست؛‏ به گونه‌ای که در دوران تحصیل خود از حوزه علمیه یکی از شهرهای همدان اخراج شده بود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن