رویداد

تاکید وزیر کار بر اجرایی شدن مالیات بر ارزش افزوده

شماره روزنامه: ۱۶۴۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۸۳۳۶ خبر

وزیر کار و امور اجتماعی در حاشیه مراسم روز آمار با بیان اینکه اولویت بانک مرکزی تامین سرمایه در گردش واحدهای موجود برای حفظ اشتغال کنونی و نیز سرپا ماندن یا تکمیل طرح‌های بنگاه‌های نیمه کاره است، گفت: طرح‌هایی که مورد تصویب بانک‌ها قرار گرفته است در اولویت سوم قرار دارند.

تاکید وزیر کار بر اجرایی شدن مالیات بر ارزش افزوده

وزیر کار و امور اجتماعی در حاشیه مراسم روز آمار با بیان اینکه اولویت بانک مرکزی تامین سرمایه در گردش واحدهای موجود برای حفظ اشتغال کنونی و نیز سرپا ماندن یا تکمیل طرح‌های بنگاه‌های نیمه کاره است، گفت: طرح‌هایی که مورد تصویب بانک‌ها قرار گرفته است در اولویت سوم قرار دارند. جهرمی اظهار کرد: امیدواریم بانک‌ها بتوانند به این تصمیم بانک مرکزی عمل کنند، چون بانک‌ها حتما به این اعتقاد دارند که هر چه به تولید کمک کنند، رونق اقتصادی ایجاد خواهد شد و به تبع آن تورم کاهش خواهد یافت. او در ادامه به اهمیت موضوع مالیات بر ارزش افزوده برای همه کشورها به ویژه برای کشور ما که پایه‌های مالیاتی کمی دارد اشاره کرد و گفت: مالیات بر ارزش افزوده نیاز به اطلاعات جامع در واردات تولید و توزیع بسترسازی و هماهنگی‌ همه فعالان اقتصادی دارد و من فکر می‌کنم از روز اول باید پیش‌بینی می‌شد که این بسترسازی و هماهنگی صورت می‌گرفت. جهرمی با تاکید بر بسترسازی لازم برای اجرای نظام مالیات بر ارزش افزوده گفت: فکر نمی‌کنم هیچ فعال اقتصادی با اجرای درست و کامل نظام مالیات بر ارزش افزوده مخالفت داشته باشد، بلکه تاکید هم بر لزوم بسترسازی برای اجرای این طرح است.

افزایش نرخ بیکاری در تابستان

جهرمی با بیان اینکه نرخ بیکاری و پدیده اشتغال یک مجموعه چند وجهی است و یک سازمان و وزارتخانه نمی‌تواند در مورد کاهش آن تصمیمی و راهکاری قطعی ارائه دهد گفت: همه فعالیت‌های اقتصادی و اجتماعی، سیاسی، مسائل صادرات و واردات و سرمایه‌گذاری‌ها و رفع مشکلات کسب و کار در این موضوع دخیل است.

وی در ادامه با بیان اینکه آمار بیکاری از دو مرجع رسمی مرکز آمار و بانک مرکزی اعلام می‌شود، گفت: خوشبختانه در چند سال اخیر هر دو نرخ اعلام شده نشان می‌دهد که نرخ بیکاری کاهش یافته است. اما در تابستان امسال مرکز آمار هم اعلام کرد که نرخ بیکاری از ۶/۹‌درصد بهار به ۲/۱۰ در تابستان رسید.

موج دوم بیکاری فارغ‌التحصیلان

در همین حال علی رضا زاهدیان معاون مرکز آمار ایران دیروز در مراسم روز آمار از فرا رسیدن موج دوم بیکاری فارغ‌التحصیلان خبر داد و گفت: جمعیت فارغ‌التحصیل دانشگاهی ۲۰ تا ۲۹ ساله در سال جاری موج دوم تقاضای ورود به بازار کار را تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر متولدین سال‌های ۶۰ تا ۶۵ که بالغ بر ۹ میلیون نفر هستند، به سن اشتغال رسیده‌اند، افزود: جمعیت ۲۴ ساله‌ها در سال‌های بعد از ۸۵ تا ۸۹ به ۹/۱ میلیون نفر خواهند رسید که رشد این رقم نسبت به سنوات گذشته بی‌سابقه است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن