سعیدلو با اشاره به چالش بانک مرکزی و وزارت کار:

اختلافات درباره تسهیلات زودبازده حل‌‌و‌فصل شد

شماره روزنامه: ۱۶۱۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۱۵۳۷ خبر

جهرمی: اختلافات ربطی به بنگاه‌های زودبازده ندارد!<br>در حالی که وزیر کار و امور اجتماعی اواخر هفته گذشته با ارسال نامه‌ای از رییس‌جمهور خواسته بود برای حل مشکلات بخش تولید او را به همراه مظاهری رییس‌کل بانک مرکزی برکنار کند، معاون اجرایی رییس‌جمهور گفت: اختلاف‌نظر دستگاه بانک مرکزی و وزارت کار و امور اجتماعی پیرامون تسهیلات طرح‌های زودبازده طی جلسه‌ای مورد بررسی قرار گرفت و حل‌‌و‌فصل شد.

جهرمی: اختلافات ربطی به بنگاه‌های زودبازده ندارد!

در حالی که وزیر کار و امور اجتماعی اواخر هفته گذشته با ارسال نامه‌ای از رییس‌جمهور خواسته بود برای حل مشکلات بخش تولید او را به همراه مظاهری رییس‌کل بانک مرکزی برکنار کند، معاون اجرایی رییس‌جمهور گفت: اختلاف‌نظر دستگاه بانک مرکزی و وزارت کار و امور اجتماعی پیرامون تسهیلات طرح‌های زودبازده طی جلسه‌ای مورد بررسی قرار گرفت و حل‌‌و‌فصل شد. علی سعید‌لو در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس، علت برگزار نشدن جلسه در موعد مقرر را ناشی از تاخیر در ارسال گزارش‌های دستگاه‌ها عنوان کرد و افزود: پس از وصول گزارش‌ها و نظرها، طی جلسه‌ای اختلاف‌نظر ۲ دستگاه بانک مرکزی و وزارت کار و امور اجتماعی پیرامون تسهیلات طرح‌های زودبازده مورد بررسی قرار گرفت و حل‌وفصل شد. وی اعلام کرد: موارد اختلاف دو دستگاه همان انحراف ۴‌درصد مورد انتظار بود. معاون رییس‌جمهور ادامه داد: کسانی که در سطح ملی در ابعاد گسترده فعالیت کرده‌اند، می‌دانند که انحراف مورد اشاره در کاری با این کثرت و تعدد و تنوع امری اجتناب‌ناپذیر و قابل‌قبول است.

سعیدلو گفت: ‌در جلسه‌ای که امور با مبانی فکری و نظری و کار کارشناسی بررسی می‌شود، دستگاه‌ها خود را ملزم به رعایت مفاد آن می‌دانند، برخلاف انتظار برخی‌ها، اینگونه اختلاف دیدگاه‌ نشانه رشد و بالندگی، نشاط و احساس مسوولیت دولتمردان است که می‌توانند پیرامون مسائل مختلف با شجاعت اظهارنظر کنند. معاون رییس‌جمهور تصریح کرد: اختلاف‌نظر کارشناسی در اینگونه امور طبیعی است و این نقطه قوت دولت است که اعضای آن می‌توانند بدون محدودیت براساس دیدگاه‌های کارشناسی دستگاه‌های متبوع خود اظهارنظر کنند. وی یادآور شد: بهتر است رسانه‌ها به اینگونه موارد دامن نزنند، تا مسائل در فضایی کارشناسی برای تسهیل امور مردم پیگیری شود.

در همین حال محمد جهرمی وزیر کار و امور اجتماعی گفت: اختلاف وزارت کار و امور اجتماعی با بانک مرکزی به بنگاه‌های زودبازده منحصر نمی‌‏شود. وی با تاکید مجدد بر این موضوع که اختلاف وی با رییس‌کل بانک مرکزی موضوعی شخصی نیست، گفت: اختلاف این دو دستگاه برای رفع مشکلات تولیدکنندگان اعم از کشاورزان، صنعتگران و به ویژه جلوگیری از بیکاری کارگران در واحدهای موجود است. وی افزود: این اختلاف دیدگاه حتی به بنگاه‌های زودبازده ارتباطی ندارد که بعضی از رسانه‌ها یا بعضی از افراد موضوع را به بنگاه‌های زودبازده ارتباط می‌‏دهند.

وی با اشاره به جلسه اخیر هیات دولت خاطرنشان کرد: طی نامه من به ریاست محترم جمهور، جلسه هیات دولت در روز چهارشنبه هفته گذشته چند ساعت برای رفع مشکلات مربوط به تسهیلات مورد نیاز مردم به طول انجامید. جهرمی افزود: در این جلسه بحث‌‏های اساسی و ریشه ای انجام گرفت و از مجموع مباحث به عمل آمده این نتیجه بدست آمد که همه اعضای محترم هیات دولت‌درصدد حل مشکل تسهیلات بانکی پیش آمده بودند. وی ادامه داد: راهکارهایی برای برون رفت از وضعیت فعلی ارائه شد، که در این رابطه تصمیماتی هم در همین جلسه اخذ شد. وزیر کار ابراز امیدواری کرد که مشکل بانک‌‏ها در ارائه تسهیلات به بخش تولید با نظارت و مدیریت بهتر به طور کامل حل شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن