مظاهری در کمیسیون صنایع و معادن

شماره روزنامه: ۱۶۰۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۶۹۲۸۰ خبر

مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس هشتم با اشاره به جلسات این هفته این کمیسیون گفت: روز دوشنبه کمیسیون صنایع با حضور رییس کل بانک مرکزی مشکلات بخش صنعت و معدن را بررسی خواهد کرد.

مخبر کمیسیون صنایع و معادن مجلس هشتم با اشاره به جلسات این هفته این کمیسیون گفت: روز دوشنبه کمیسیون صنایع با حضور رییس کل بانک مرکزی مشکلات بخش صنعت و معدن را بررسی خواهد کرد. به گزارش مهر، علی اصغر یوسف‌نژاد اظهار کرد: از مظاهری رییس کل بانک مرکزی دعوت شده تا با حضور در کمیسیون عملکرد و برنامه‌‌های حمایتی بانک مرکزی در مورد تولید و صنعت را بیان کند چرا که موضوع نقدینگی از جمله موارد با اهمیت در این بخش به شمار می‌‌‌رود.

مخبر کمیسیون صنایع همچنین خاطرنشان کرد: در روز دوشنبه وزیر صنایع و معادن هم با حضور در جلسه کمیسیون صنایع به سوال کامران نماینده اصفهان و عابدی نماینده فردوس پاسخ خواهد داد.

وی در رابطه با جلسه روز سه‌شنبه کمیسیون صنایع نیز بیان کرد: در این روز نهاوندیان رییس اتاق بازرگانی در کمیسیون صنایع حاضر می‌‌‌شود تا گزارشی از عملکرد اتاق به نمایندگان ارائه شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن