محمدرضا باهنر با اشاره به توقع مجلس از دولت اصولگرا:

دولت هم‌جهت با سند چشم‌انداز حرکت کند

شماره روزنامه: ۱۶۰۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۶۸۷۲۸ خبر

نایب رییس دوم مجلس با اشاره به هفته دولت و نحوه تعامل دولت و مجلس گفت: توقع مجلس این است که همه توان و انرژی سنگین و پتانسیل دولت نهم هم‌سو و هم‌جهت به سوی تحقق سند چشم‌انداز ۲۰ ساله و برنامه توسعه و سیاست‌های راهبردی کشور باشد.

نایب رییس دوم مجلس با اشاره به هفته دولت و نحوه تعامل دولت و مجلس گفت: توقع مجلس این است که همه توان و انرژی سنگین و پتانسیل دولت نهم هم‌سو و هم‌جهت به سوی تحقق سند چشم‌انداز ۲۰ ساله و برنامه توسعه و سیاست‌های راهبردی کشور باشد. باهنر که دوشنبه شب در گفت‌وگوی خبری شبکه دو سیما سخن می‌گفت با اشاره به بخشی از سخنان مقام معظم رهبری در پیگیری مصوبات استانی دولت گفت: انتظار مجلس و مردم این است که مصوبات دولت در استان‌ها در چارچوب قانون بودجه بوده و به سرعت جامه عمل پوشانده شود.

نایب رییس دوم مجلس همچنین تاکید کرد: دولت نهم دراجرای اصل ۴۴ قانون اساسی قدم‌‏های خوبی برداشته و باید با صلابت‌‏تر، دقیق‌تر و در چارچوب قانون به حرکت خود ادامه دهد.

به گزارش ایلنا، وی با تاکید بر اینکه دولت نهم این شجاعت و تهور را دارد که کارهای بزرگ و خطیر انجام دهد، گفت: دولت باید خودش را از کارهای غیر ضروری آزاد کند و کارها را تا جایی که ممکن است به بخش‌‏های غیردولتی و عمومی واگذار کند.

باهنر تاکید کرد:‌ مجلس باید به دولت کمک کند تا تمامی تلاش‌‏ها در جهت چشم انداز۲۰ ساله و برنامه توسعه کشور باشد. باهنر به سخنان مقام معظم رهبری در مورد نظارت مستمر بر زیرمجموعه‌‏ها اشاره و تصریح کرد: نظارت مساله حساسی است و مقام معظم رهبری نیز به این نکته به‌طور دقیق و مدبرانه اشاره کردند.

وی در ادامه اظهار کرد: بازرسی‌‏ها و نظارت‌‏ها ضمن اینکه کار را قوام می‌‏بخشد، نباید استقلال مدیران کشور را مخدوش کند. نظارت مجلس بر عملکرد دولت نباید به گونه‌‏ای باشد که دست دولت را در حرکت آزادانه ببندد. دولت هم نباید بدون نقشه راه فعالیت کند.

ترویج انحرافات اوایل انقلاب در دوران اصلاحات

باهنر در همین حال با حضور در جمع مردم گرگان ضمن انتقاد نسبت به برخی رفتارها در دوران اصلاحات اظهار کرد: متاسفانه در این دوره بودند کسانی که انحرافات اوایل انقلاب توسط لیبرال‌ها را ترویج می‌کردند و کار را به جایی رساندند که از تریبون رسمی نظام اعلام می‌کردند،- دین نه تنها افیون ملت‌ها، بلکه افیون دولت‌ها نیز می‌باشد. به گزارش خبرگزاری مهر، وی با اشاره به سیر تهدیدات داخلی و خارجی پس از انقلاب ظهور و ترویج خطر فکری لیبرال و سکولار که همراه بودن دین وسیاست را درتضاد با منافع ملی می‌دانست، تصریح کرد: این مساله یک انحراف بود و در راستای مبارزه عملی و تئوری با این جریان مدیریت دولتمردان از این دست قابل تقدیر است.

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد دولت سازندگی و اصلاحات ضمن تاکید برکارهای عمرانی عظیم صورت گرفته در دوران سازندگی که از جمله این اقدامات بازسازی بعد از جنگ و همچنین تاکید بر عملکرد قابل دفاع دوران هشت ساله اصلاحات است، تصریح کرد: اصلاح طلبانی بودند و هستند که باور بسیار قوی به لحاظ باورمند بودن نسبت به ارزش‌های نظام نیز دارند و البته نیز بودند کسانی که در این دوران انحرافات اوایل انقلاب توسط لیبرال‌ها را ترویج می‌دادند و کار را به جایی رساندند که از تریبون رسمی نظام اعلام می‌کردند دین نه تنها افیون ملت‌ها بلکه افیون دولت‌ها نیز می‌باشد.وی خطای استراتژیک در مدیریت‌های قبلی را عدم توجه به مسائل فرهنگی دانست و اظهار کرد: متاسفانه این مساله تا آنجا پیش رفت که مقام معظم رهبری نسبت به تهاجم فرهنگی هشدار دادند و تصریح نمودند که دولت‌های استکباری در صدد زدن و هدف قراردادن نسل‌های دوم و سوم انقلاب هستند.

اجرای طرح تحول باید به دور از شتابزدگی باشد

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در مورد طرح تحول اقتصادی ضمن تاکید بر اصل آنچه که تا کنون مطرح شده است، تصریح کرد: این موارد آرزوی تحقق نیافته همه دولت‌ها بوده است و اجرای آن با تامل و حوصله و کار کارشناسی مقتضی و به دور از شتابزدگی باید صورت گیرد.نایب رییس مجلس شورای اسلامی در رابطه با مساله هسته‌ای نیز گفت: در این مقوله دو حرف داریم. حرف اول اینکه ما به

هیچ وجه از مواضع اصولی یعنی دسترسی به فن‌آوری هسته‌ای کوتاه نمی‌آییم و نکته دوم اینکه هرگز کسی حق ندارد با شتاب زدگی و بی‌تدبیری، هزینه رسیدن به این فن‌آوری را افزایش دهد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن