رویداد وزیر راه:

مسوولیت را با ۷۰۰ میلیارد تومان بدهی تحویل گرفتم

شماره روزنامه: ۱۶۰۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۶۸۵۵۰ خبر

حمید بهبهانی، وزیر راه و ترابری، سه هفته پس از رای اعتماد مجلس به وی و در بیان برنامه‌‌های خود برای اداره این وزارتخانه گفت: وزارت راه و ترابری را با حدود ۷۰۰ میلیارد تومان بدهی و برنامه و بودجه بسته شده، تحویل گرفتم.

حمید بهبهانی، وزیر راه و ترابری، سه هفته پس از رای اعتماد مجلس به وی و در بیان برنامه‌‌های خود برای اداره این وزارتخانه گفت: وزارت راه و ترابری را با حدود ۷۰۰ میلیارد تومان بدهی و برنامه و بودجه بسته شده، تحویل گرفتم. به گزارش خبرگزاری مهر، حمید بهبهانی دیروز در نشستی مطبوعاتی که در محل این وزارتخانه برگزار شد، گفت: بودجه وزارت راه و ترابری تعیین و بر اساس پروژه‌‌ها نیز تقسیم‌بندی شده است، اما تلاش من تعامل با کلیه نهادها از جمله مجلس است و امیدواریم بتوانیم بودجه بیشتری جذب کنیم.

بهبهانی تلاش برای جذب سرمایه بیشتر در وزارت راه و ترابری را جزو اولویت‌‌‌های خود برشمرد و افزود: طی سه هفته‌‌ای که من وزیر راه و ترابری شده‌ام، یک قرارداد ریلی در کشور منعقد شده است که مربوط به خراسان رضوی، خراسان شمالی و استان گرگان است.

وزیر راه و ترابری درباره جزئیات این قرارداد گفت: طول این خط ریلی ۷۵۰ کیلومتر است و مبلغ قرارداد ۱.۸ میلیون یورو ارزیابی و با یک کشور اروپایی منعقد شده است.

وی درپاسخ به پرسشی درخصوص برنامه‌ریزی خود درباره تحقق افزایش درآمد ترانزیتی این وزارتخانه و فعالیت وی در حوزه معاونت اقتصادی پیش از وزیر شدن گفت: فعالیت من در حوزه معاونت اقتصادی وزارت راه و ترابری به برنامه ریزی برای افزایش درآمد مربوط نمی‌‌‌‌شد و ما افزایش درآمد ترانزیتی را در سازمان‌‌‌های زیر مجموعه این وزارتخانه دنبال می‌‌‌‌کنیم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن