لاریجانی: دولت پاسخ دهد

چرا وضعیت برق و تورم این‌گونه است

شماره روزنامه: ۱۵۹۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۶۸۰۵۱ خبر

مسجد جولانگاه احزاب و بوستان دولت نیست<br>دنیای‌اقتصاد – رییس مجلس هشتم با انتقاد از دولت و بیان اینکه عملکرد دولتمردان به نظریه پردازی نیست گفت:دولت باید پاسخگو باشد که چرا وضعیت برق اینگونه است و چرا تورم به این شکل درآمده است.علی لاریجانی که در ششمین همایش هفته جهانی مساجد و در جمع ائمه جماعات سخن می‌گفت، بااشاره به کار ویژه‌های مساجد در حالی بر حفظ استقلال مسجدها از مجلس و دولت تاکید کرد که احمدی‌نژاد در همین همایش البته در روز چهارشنبه هفته گذشته تصریح کرده بود که دولت نهم توجه ویژه‌ای به مساجد داشته و توجه به مساجد را از جمله برنامه‌هایی معرفی کرد که به اهداف برنامه پنج ساله توسعه اضافه شده است.

چرا وضعیت برق و تورم این‌گونه است

مسجد جولانگاه احزاب و بوستان دولت نیست

دنیای‌اقتصاد - رییس مجلس هشتم با انتقاد از دولت و بیان اینکه عملکرد دولتمردان به نظریه پردازی نیست گفت:دولت باید پاسخگو باشد که چرا وضعیت برق اینگونه است و چرا تورم به این شکل درآمده است.علی لاریجانی که در ششمین همایش هفته جهانی مساجد و در جمع ائمه جماعات سخن می‌گفت، بااشاره به کار ویژه‌های مساجد در حالی بر حفظ استقلال مسجدها از مجلس و دولت تاکید کرد که احمدی‌نژاد در همین همایش البته در روز چهارشنبه هفته گذشته تصریح کرده بود که دولت نهم توجه ویژه‌ای به مساجد داشته و توجه به مساجد را از جمله برنامه‌هایی معرفی کرد که به اهداف برنامه پنج ساله توسعه اضافه شده است. رییس مجلس هشتم در این همایش با تاکید بر پرهیز از کشاندن دعواهای سیاسی به مساجد گفت: مسجد توپخانه و جولانگاه احزاب نیست.

علی لاریجانی که در ششمین همایش هفته جهانی مساجد و در جمع ائمه جماعات سخن می‌گفت، با اشاره به کارویژه‌های مساجد گفت: دولت‌ها می‌آیند و می‌روند، اما تفکر اسلامی پایدار است و مساجد می‌مانند و اگر کسی دعواهای سیاسی را به مساجد الحاق کند، قطعا دوستدار مساجد نیست.

وی با بیان اینکه مسوولیت مساجد عمیق تر کردن مبانی نظری افراد است اظهار کرد: اگر کسی به مبانی نظری فکری و اسلامی مسلح شود در امواج، راه درست را از دست نمی‌دهد و مسجد جای تربیت انسان‌های بصیر است.

لاریجانی خطاب به ائمه جماعات حاضر در اجلاس با تاکید بر اینکه شما سربازان رهبری و مراجع تقلید هستید یادآور شد: البته باید بدانید که سرباز مجلس و دولت نیستید هر چند که دولت و مجلس باید به شما کمک کنند، اما با توجه به اینکه راهبری فکری جامعه بر عهده مساجد است باید استقلال مساجد و حوزه‌های علمیه همواره حفظ شود.

اداره جهان با حرف‌های سست امکان‌پذیر نیست

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه پاسخگویی به مسائل اجرایی کشور وظیفه مساجد نیست تاکید کرد: هر چند مسجد محل رجوع مردم است و مردم برای حل مشکلات زندگی و تورم به سراغ ائمه جماعات می‌روند، اما مسجد مسوول این کار نیست و دولت باید پاسخگو باشد و این را هم باید در نظر داشته باشید که میزان ارزیابی عملکرد دولتمردان به نظریه‌پردازی نیست، بلکه به عرضه آنان در انجام امور اجرایی کشور است و دولت باید پاسخگو باشد که چرا وضعیت برق اینگونه است و چرا تورم به این شکل است.

رییس مجلس افزود: اداره جهان با حرف‌های سست و حقیر و روبنایی امکانپذیر نیست و عمارتی که در طول این سالیان در غرب ایجاد شده مبتنی بر اندیشه‌های غربی است و اگر کسی می‌خواهد به نقد غرب بپردازد باید مبانی فلسفی غرب را بشناسد تا بتواند از این مبانی عبور کند و اگر کسی مدعی است که در دنیا حرف نویی دارد باید مدرنیته‌ای را که از اساس فلسفه غربی است، به خوبی بشناسد.

نماینده قم با اشاره به اینکه در صدر اسلام بسیاری از مسائل سیاسی و اجتماعی در مساجد دنبال می‌شد، اظهار کرد: امروز ما در شرایط جدیدی هستیم و واقعیت این است که در شرایط جدید حکومت و دولت جایگاه خود را دارند و احزاب هم وظیفه خود را انجام می‌دهند و مساجد نیز در شرایط جدید جایگاه خاص خود را دارند و کارکرد مساجد کارکرد حزب نیست، بلکه مسجد تراز رهبری فکری جامعه به شمار می‌رود.

رییس قوه مقننه با تاکید مجدد بر اینکه مسجد جولانگاه احزاب و بوستان دولت نیست، گفت: امروز در مختصات جدیدی هستیم و باید مساجد را به خوبی بشناسیم و درک جدیدی از شرایط دنیا داشته باشیم، چرا که در شرایط امروز برخی تئوری‌ها از جمله تئوری یکجانبه گرایی ادعای مدیریت جهانی و تئوری حمله پیش‌دستانه در جهان مطرح هستند و کشورهای غربی برای مقابله با اسلام این فرهنگ را اشاعه می‌دهند که لزومی ندارد انسان‌ها در چارچوب یک حقیقت قرار بگیرند و به همین دلیل باید تنوع فرهنگی وجود داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه در چند دهه گذشته در باب اقتدار جهانی تئوری‌های مختلفی مطرح شده است، بیان کرد: برخی قدرت نظامی را عامل اقتدار تعریف کرده‌اند و در برخی دیگر از این تئوری‌ها قدرت مسلط اقتصادی عامل اقتدار جهانی توصیف شده است و حتی برخی تسلط بر دانش و فکر و دانایی را موجب تسلط و اقتدار جهانی عنوان کرده‌اند.

لاریجانی ادامه داد: بعد از فروپاشی شوروی، آمریکا تئوری یکجانبه‌گرایی را که در حقیقت نوعی توحش مدرن است مطرح کرد؛ اما امروز این تئوری هم دچار مشکل شده به خصوص با آزمون‌هایی که آمریکا در عراق و افغانستان انجام داد، نقص این تئوری به اثبات رسید.

رییس مجلس خاطرنشان کرد: امروز نه قدرت نظامی و نه قدرت اقتصادی و نه داشتن فناوری نمی‌تواند عامل قدرت باشد بلکه قدرت خطرپذیری برای کسانی که اهل جهاد باشند جایگزین همه تئوری‌های سابق شده است و این تئوری می‌تواند شرایط را تغییر دهد و به همین دلیل کشورهای غربی در کتب و سخنان خود سعی می‌کنند روحیه شهادت‌طلبی را برابر با تروریسم مطرح کنند.

هدف غایی اصل ۴۴ سپردن همه کارها به مردم است

در همین حال رییس مجلس شورای اسلامی، راه تحقق عدالت و رفع فقر در جامعه را «سپردن کارها به دست مردم» دانست و در این راستا، خواستار تسریع در اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در زمینه خصوصی سازی شد.

به گزارش ایرنا، علی لاریجانی که چهارشنبه شب در همایش روز پزشک در تالار بزرگ وزارت کشور سخن می‌گفت، با تشریح سیاست های اصل ۴۴ قانون اساسی که از سوی مقام معظم رهبری برای اجرا ابلاغ‌ شده است، اظهار کرد: برخی گمان می‌کنند هدف از اجرای این اصل، تنها واگذاری کارخانه‌ها و صنایع به بخش خصوصی است.

لاریجانی افزود: هر چند اجرای این کارها، اقدامی بسیار خوب و یک گام رو به جلو است؛ اما هدف غایی سیاست‌های اصل ۴۴ این است که کارها در بخش‌ها و عرصه‌های مختلف به دست خود مردم انجام شود و دولت تنها در جاهایی که نیاز باشد، مداخله کند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن