رییس سازمان مالیاتی:

بستر‌های مالیاتی فعال‌تر می‌شوند

شماره روزنامه: ۲۵۸۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۳۹۳۶۰ خبر

رییس سازمان امور مالیاتی کشور از فعال‌تر شدن بستر‌های مالیاتی خبر داد و گفت: قانون مالیات‌های مستقیم و قانون مالیات بر ارزش افزوده دارای ظرفیت‌های مناسبی است که تاکنون از آنها به خوبی بهره‌گیری نشده و در حال بالفعل کردن آنها هستیم.<br>به گزارش ایرنا، «علی عسکری» در خصوص نرم‌افزار طرح جامع مالیاتی که توسط شرکت بول فرانسه در حال طراحی آن است، نیز اظهار کرد: این شرکت تنها مسوولیت تهیه نرم‌افزار را دارد و اطلاعاتی به این شرکت ارائه نمی‌شود.

رییس سازمان امور مالیاتی کشور از فعال‌تر شدن بستر‌های مالیاتی خبر داد و گفت: قانون مالیات‌های مستقیم و قانون مالیات بر ارزش افزوده دارای ظرفیت‌های مناسبی است که تاکنون از آنها به خوبی بهره‌گیری نشده و در حال بالفعل کردن آنها هستیم.

به گزارش ایرنا، «علی عسکری» در خصوص نرم‌افزار طرح جامع مالیاتی که توسط شرکت بول فرانسه در حال طراحی آن است، نیز اظهار کرد: این شرکت تنها مسوولیت تهیه نرم‌افزار را دارد و اطلاعاتی به این شرکت ارائه نمی‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن