اعدام مامور قلابی متجاوز در ساری

شماره روزنامه: ۲۴۷۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۹۹۶۹ خبر

ایسنا نوشت:‌ یک متجاوز به عنف، صبح یکشنبه در شهرستان ساری به دار مجازات آویخته شد.<br>حجت‌الاسلام جعفری دادستان عمومی و انقلاب ساری با اعلام این خبر تصریح کرد: فرد محکوم با معرفی خود به عنوان ضابط، زنی را با اغفال و تهدید به مکانی منتقل کرده و پس از سرقت طلاهایش، وی را مورد تجاوز قرار داده بود.<br>وی افزود: پرونده این شخص به صورت ویژه مورد رسیدگی قرار گرفت و پس از طی تشریفات قانونی و قطعیت یافتن حکم اعدام، این رای به مرحله اجرا درآمد.

ایسنا نوشت:‌ یک متجاوز به عنف، صبح یکشنبه در شهرستان ساری به دار مجازات آویخته شد.

حجت‌الاسلام جعفری دادستان عمومی و انقلاب ساری با اعلام این خبر تصریح کرد: فرد محکوم با معرفی خود به عنوان ضابط، زنی را با اغفال و تهدید به مکانی منتقل کرده و پس از سرقت طلاهایش، وی را مورد تجاوز قرار داده بود.

وی افزود: پرونده این شخص به صورت ویژه مورد رسیدگی قرار گرفت و پس از طی تشریفات قانونی و قطعیت یافتن حکم اعدام، این رای به مرحله اجرا درآمد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن