تصویب فوریت طرح تعیین تکلیف دوره‌های آموزشی تربیت بهورز

شماره روزنامه: ۲۸۴۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۹۸۸۵ خبر

نمایندگان مجلس در جلسه علنی روز گذشته یک فوریت طرحی را تصویب کردند که بر اساس آن دولت موظف است دو سال دوره آموزشی بهورزان را به سنوات خدمتی آنها اضافه کرده و این شغل را جزو مشاغل سخت و زیان‌آور محسوب کند.<br>به گزارش دنیای اقتصاد، طرح یک فوریتی تعیین تکلیف دوره‌های آموزشی تربیت بهورز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در روز گذشته مجلس با ۱۱۱ رای موافق به تصویب رسید. این طرح به امضای ۴۲ نفر از نمایندگان مجلس رسیده است.

نمایندگان مجلس در جلسه علنی روز گذشته یک فوریت طرحی را تصویب کردند که بر اساس آن دولت موظف است دو سال دوره آموزشی بهورزان را به سنوات خدمتی آنها اضافه کرده و این شغل را جزو مشاغل سخت و زیان‌آور محسوب کند.

به گزارش دنیای اقتصاد، طرح یک فوریتی تعیین تکلیف دوره‌های آموزشی تربیت بهورز وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در روز گذشته مجلس با ۱۱۱ رای موافق به تصویب رسید. این طرح به امضای ۴۲ نفر از نمایندگان مجلس رسیده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن