بازگشت احمدی‌نژاد به تهران

شماره روزنامه: ۲۶۷۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۳۹۶۳ خبر

رییس‌جمهور: از طرح صلح در منطقه دفاع می‌کنیم<br>رییس‌جمهور که برای دیدار و گفت‌وگو با روسای جمهور بولیوی و ونزوئلا و شرکت در اجلاس توسعه و محیط زیست سازمان ملل «ریو + ۲۰» در برزیل به این کشورها سفر کرده بود، روز گذشته با استقبال معاون اول خود وارد تهران شد.

بازگشت احمدی‌نژاد به تهران

رییس‌جمهور: از طرح صلح در منطقه دفاع می‌کنیم

رییس‌جمهور که برای دیدار و گفت‌وگو با روسای جمهور بولیوی و ونزوئلا و شرکت در اجلاس توسعه و محیط زیست سازمان ملل «ریو + ۲۰» در برزیل به این کشورها سفر کرده بود، روز گذشته با استقبال معاون اول خود وارد تهران شد. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، محمود احمدی‌نژاد هفته گذشته عازم بولیوی شده بود و در اولین گام از سفر به سه کشور آمریکای لاتین دیدار و گفت‌وگویی چند ساعته با رییس‌جمهور این کشور داشت.

او سپس عازم برزیل شد و در اجلاس توسعه و محیط زیست سازمان ملل متحد «ریو + ۲۰» شرکت و سخنرانی کرد. رییس‌جمهور همچنین به ونزوئلا سفر و با هوگو چاوز دیدار و گفت‌وگو کرد و روز گذشته به تهران بازگشت. رییس‌جمهور پس از بازگشت در پاویون فرودگاه، در جمع خبرنگاران به تشریح نتایج این سفر شش روزه خود پرداخت و با اشاره به برخی از دیدارهای صورت گرفته از جمله دیدارش با دبیرکل سازمان ملل متحد اظهار کرد: جلسه مفصلی بود و در این جلسه در مورد مسائل منطقه و بین‌المللی بحث و گفت‌وگو شد و ما نگرانی خود را به دبیرکل سازمان ملل متحد از دخالت برخی از کشورها و قدرت‌ها در منطقه و همچنین آتش‌افروزی در منطقه اعلام کردیم و گفتیم که اگر طرحی برای صلح و دفاع از حقوق ملت‌های منطقه ارائه کنند از آن حمایت می‌کنیم. ایشان نیز در این دیدار از رویکرد مثبت ایران از طرح کوفی عنان در مسائل سوریه تشکر کردند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن