دبیر کمیسیون شورای عالی علوم اعلام کرد

افزایش ۲دهم‌درصدی بودجه پژوهشی کشور

شماره روزنامه: ۱۰۸۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۹۵۸۱ خبر

منصور کبگانیان گفت: بودجه پژوهش سال جاری ۶۴‌صدم درصد تولید خالص ملی کشور بوده است که با توجه به مصوبه اخیر شورای عالی علوم و تحقیقات، این بودجه باید به ۸۴‌ صدم درصد ارتقا یابد.

منصور کبگانیان گفت: بودجه پژوهش سال جاری ۶۴‌صدم درصد تولید خالص ملی کشور بوده است که با توجه به مصوبه اخیر شورای عالی علوم و تحقیقات، این بودجه باید به ۸۴‌ صدم درصد ارتقا یابد. به گزارش خبرگزاری فارس منصور کبگانیان در حاشیه یازدهمین نشست کمیسیون دایمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری در جمع خبرنگاران با اشاره به سومین جلسه شورای عالی علوم، تحقیقات که با حضور رییس جمهوری برگزار شده بود، گفت: در این جلسه به جز سه غایب، تمامی اعضا که وزرا و معاونین آنها هستند حضور داشتند و یکی از غایبین این جلسه وزیر نفت بود که در دو جلسه قبلی هم حضور نداشت. وی در ادامه اضافه کرد: در جلسه سوم شورای عالی علوم و تحقیقات، هشت کمیته تخصصی و دو کمیته راهبردی، سیاست‌گذاری و هماهنگی که در کمیسیون دایمی نهایی شده بود، به تصویب رسید و دو کمیته تخصصی علوم پایه و علوم انسانی، دینی و هنر هم به این کمیته‌ها اضافه شد. کبگانیان تصریح کرد: با تصویب این دو کمیته تخصصی جدید در شورای عالی علوم و تحقیقات، رویکرد این شورا علاوه بر مباحث اجرایی و فناوری به توسعه علمی نیز ارتقا داده شد و از آنجا که این دو کمیته ریشه بسیاری از مباحث و مطالب هستند در درازمدت توسعه علمی کشور را تضمین خواهند کرد.

وی با اشاره به تدوین سند توسعه علمی که در دستور کار معاونت پژوهشی قرار دارد، خاطر نشان کرد: سند توسعه علمی کشور تا انتهای سال ۸۸، پایان برنامه چهارم توسعه در آذر ماه در کمیسیون دایمی شورای عالی علوم و تحقیقات ارائه خواهد شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن