«جنایات و مکافات» از سوم دی روی صحنه

شماره روزنامه: ۱۰۸۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۹۵۱۴ خبر

نمایش «جنایات و مکافات» به کارگردانی چیستا یثربی از سوم دی‌ماه در تالار گوشه فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می‌رود. <br>یثربی در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر با بیان این خبر گفت: «این نمایش با حمایت فرهنگسرای نیاوران اجرا می‌شود، اما قرارداد ما بر اساس گیشه است. خوشبختانه نمایش، دکور پیچیده‌ای ندارد و من تنها می‌خواستم این نمایش که در مسکو و باکو اجرا شده و جوایزی هم دریافت کرده بود، در ایران روی صحنه برود و دانشجویان و علاقه‌مندان بتوانند آن را ببینند».<br>وی ادامه داد: «مهسا مهجور بازیگر این نمایش در مسکو جایزه بهترین بازیگر زن را گرفت و نمایش در دو رشته کارگردانی و بازیگری مرد هم نامزد شد. «جنایات و مکافات» بازخوانی من از داستان معروف داستایوفسکی است و به این دلیل مورد توجه قرار گرفت که به جای ۱۷ شخصیت این داستان تنها دو بازیگر بازی می‌کنند».

نمایش «جنایات و مکافات» به کارگردانی چیستا یثربی از سوم دی‌ماه در تالار گوشه فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می‌رود.

یثربی در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر با بیان این خبر گفت: «این نمایش با حمایت فرهنگسرای نیاوران اجرا می‌شود، اما قرارداد ما بر اساس گیشه است. خوشبختانه نمایش، دکور پیچیده‌ای ندارد و من تنها می‌خواستم این نمایش که در مسکو و باکو اجرا شده و جوایزی هم دریافت کرده بود، در ایران روی صحنه برود و دانشجویان و علاقه‌مندان بتوانند آن را ببینند».

وی ادامه داد: «مهسا مهجور بازیگر این نمایش در مسکو جایزه بهترین بازیگر زن را گرفت و نمایش در دو رشته کارگردانی و بازیگری مرد هم نامزد شد. «جنایات و مکافات» بازخوانی من از داستان معروف داستایوفسکی است و به این دلیل مورد توجه قرار گرفت که به جای ۱۷ شخصیت این داستان تنها دو بازیگر بازی می‌کنند».

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن