ایرنا- انجمن حمایت از بیماران دیابتی اعلام کرد که ۱۰فروشگاه زنجیره‌ای مواد غذایی در نقاط مختلف کشور برای این بیماران راه‌اندازی می‌شود. مدیر روابط عمومی این انجمن، هدف از راه‌اندازی این فروشگاه‌ها را دسترسی آسان‌تر بیماران دیابتی به مواد غذایی مناسب، قابل اطمینان و با قیمت مناسب ذکر کرد.

«سید محمد جعفرنژاد» گفت: فروشگاه‌های زنجیره‌ای همزمان با فرا رسیدن روز جهانی دیابت در ۱۰استان کشور مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

جعفرنژاد گفت: قرار است تا دهه فجر امسال، فروشگاه‌های مواد غذایی بیماران دیابتی، در تمامی مراکز استان‌ها که انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی در آنها نمایندگی دارد، راه‌اندازی شود.

وی افزود: هم‌اکنون، فروشگاه زنجیره‌ای ویژه بیماران دیابتی در شهرهای رشت، چالوس و تهران فعال است.

این مسوول گفت: بیماران مبتلا به دیابت می‌توانند به منظور دریافت تسهیلات ویژه درمانی و یا عضویت در انجمن خیریه حمایت از بیماران دیابتی و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های ۲۲۵۳۶۰۰۴و ۰۲۱ - ۲۲۳۱۲۰۷۴ اداره کل روابط عمومی انجمن، تماس بگیرند.