خبررییس اتحادیه هتلداران استان تهران:

۲۲ هتل در تهران ساخته و نوسازی می‌شود

شماره روزنامه: ۱۰۶۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۷۶۲۱ خبر

رییس اتحادیه هتلداران استان تهران گفت: با توجه به کمبود مراکز اقامتی در استان، براساس اقدامات انجام شده تا پایان سال‌جاری ۱۰ هتل جدید احداث و ۱۲ هتل نیز توسعه یافته و نوسازی می‌شود.

رییس اتحادیه هتلداران استان تهران گفت: با توجه به کمبود مراکز اقامتی در استان، براساس اقدامات انجام شده تا پایان سال‌جاری ۱۰ هتل جدید احداث و ۱۲ هتل نیز توسعه یافته و نوسازی می‌شود. به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعلی فرخ مهر، افزود: در حال حاضر ۷۷ هتل، ۱۷ هتل آپارتمان و ۹ پانسیون در استان تهران وجود دارد که در مقایسه با سال گذشته ۱۰ تا ۱۵درصد رشد داشته است.

وی ادامه داد: به منظور بلند مرتبه‌سازی هتل‌ها با شهرداری تهران مذاکره‌های لازم صورت گرفته و به‌زودی در این زمینه اقدامات لازم انجام می‌شود. همچنین برای اولین بار ضوابط مکمل هتل‌ها از نظر ساختار فیزیکی، نیروی انسانی و ... انجام شده که پس از کار کارشناسی و تایید سیاست سازمان، شرایط هتل‌ها در تهران بهبود پیدا خواهد کرد.

رییس اتحادیه هتلداران استان تهران تصریح کرد: براساس تفاهمنامه منعقد شده از این پس هتل‌ها با یک پروانه می‌توانند دارای چند شغل همچون ایجاد رستوران، فروش صنایع دستی و ... باشند و این امر باعث رفع برخی مشکلات مراکز اقامتی خواهد شد.

فرخ مهر از راه‌اندازی سایت اتحادیه هتل‌های استان تهران خبر داد و گفت: به‌زودی نرخ تمامی واحدهای اقامتی بر روی سایت قرار می‌گیرد تا گردشگران بدون هیچ مشکلی از قیمت‌های این مراکز اطلاع پیدا کنند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن