مجازات سنگین در انتظار ۳ ورزشکار بدنساز

شماره روزنامه: ۱۰۶۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۷۲۱۰ خبر

گروه حوادث- عاملان حمله مسلحانه به خانه ۶زن در نقاط مختلف تهران مجرم شناخته شدند. پرونده این متهمان با صدور قرار مجرمیت از سوی دادیار رسیدگی‌کننده به پرونده به دادیاری اظهارنظر دادسرای جنایی تهران فرستاده شد.

مجازات سنگین در انتظار 3 ورزشکار بدنساز

گروه حوادث- عاملان حمله مسلحانه به خانه ۶زن در نقاط مختلف تهران مجرم شناخته شدند. پرونده این متهمان با صدور قرار مجرمیت از سوی دادیار رسیدگی‌کننده به پرونده به دادیاری اظهارنظر دادسرای جنایی تهران فرستاده شد. براساس اطلاعات موجود در پرونده ۴ متهم جوان پس از شناسایی طعمه‌های خود در گروه‌های سه‌نفره به آنجا حمله کرده و پس از تجاوز به زنان و دختران حاضر در آنجا اموالشان را با خود می‌بردند.

عملیات پلیسی برای ردیابی این گروه خشن از روز ۲۰ اردیبهشت‌ماه سال ۸۴ به دنبال اعلام شکایت یک زن در دستور کار قرار گرفت.

این زن در حالی که مضطرب و نگران به نظر می‌رسید در شکایت خود ادعا کرد: ۲ساعت قبل در حالی که به تنهایی در خانه بودم، در زدند. تصور کردم دخترم است که از آموزشگاه برگشته است.

در را که باز کردم، سه نفر با فشار دادن در وارد شدند. آنها مسلح به کارد و قمه بودند. با تهدید از من خواستند ساکت باشم.

سپس دست و پای مرا بستند. دقایقی گذشته بود که دخترم به همراه دختر خواهرم آمدند.

به محض ورود آنها به داخل آپارتمان سه مرد مهاجم آنها را نیز بستند.

سپس بعد از برداشتن اموال باارزش موجود در خانه به هر سه نفر ما تجاوز کرده و خانه را ترک کردند.

چهره دوسه نفر را دیدم. دخترم از یک‌سال قبل بعد از جدایی از شوهرش با من زندگی می‌کند ولی بعید می‌دانم از سوی او کسی اجیر شده باشد تا ما را مورد آزار و اذیت قرار دهد.

در حالی که تلاش‌های پلیس برای ردیابی متهمان آغاز شده بود، این مادر و دختر طی تماس با ماموران کلانتری ۱۱۸ ستارخان ادعا کردند که یکی از سارقان را حوالی خیابان شادمان در حالی که ساک ورزشی به همراه داشت دیده‌اند.

پس از حضور ماموران در محلی که این زن و دختر ادعا می‌کردند، آنها یک ساک بزرگ ورزشی را به پلیس دادند.

بر اساس مدارکی که در داخل ساک موردنظر بود، پلیس دریافت متهم فراری از ورزشکاران سرشناس یک باشگاه بدنسازی است.

به این ترتیب با شناسایی هویت این متهم پلیس او را تحت تعقیب قرار داد.

در این حال زن دیگری با مراجعه به ماموران کلانتری ۱۱۰ شهداء تهران با ارائه شکایتی مدعی شد از سوی سه پسر جوان قوی‌هیکل مورد تجاوز و سرقت قرار گرفته است.

وی درباره چگونگی وقوع حادثه گفت: به همراه دو دخترم در خانه بودم که سه پسر جوان قوی‌هیکل تحت عنوان خریدار خانه وارد آپارتمان ما شدند. آنان پس از بستن دست و پای ما، ابتدا ما را مورد تجاوز قرار داده و سپس تمامی طلا و جواهرات و پول‌های نقد موجود در خانه را با خود بردند.با ارائه اطلاعات از سوی شاکیان پرونده به دستور دادیار رسیدگی‌کننده به پرونده پلیس اقدام به طراحی تصاویر رایانه‌ای از متهمان کرد. تمامی ۶زن و دختر پرونده چهره ورزشکاران بدنساز را کاملا شناسایی کردند.

به این ترتیب یکی ازاین ورزشکاران از سوی پلیس بازداشت شده و تحت‌‌بازجوی قرار گرفت.

وی ضمن به گردن گرفتن ماجرای حمله به این دو خانه ادعا کرد چون این زن‌ها اقدام به دایر کردن خانه فساد کرده بودند، من به همراه سه تن از دوستانم به آنجا دستبرد زدیم.

از سوی دیگر در حالی که تحقیقات و تجسس‌های پلیس برای ردیابی مخفیگاه همدستان این متهم ادامه داشت، یک نفر با مراجعه به ماموران کلانتری ۱۶۳ اوین مدعی شد، ساعاتی پس از آشنایی با سه مرد جوان در استخر هتل اوین آنها را به خانه‌اش دعوت کرده ولی آنان پس از ورود به داخل خانه دست‌وپای او را بسته و اموال موجود در خانه را به همراه خودروی گران‌قیمت او دزدیده‌اند.

شاکی دیگر پرونده نیز هنگامی به خانه برگشت که یکی از اعضای خانواده‌اش را با سروصورت خون‌آلود و دست و پای بسته داخل حمام دید. این زوج جوان نیز ادعا کردند عاملان حمله به آپارتمان آنها سه جوان قوی‌هیکل بودند که مسلح به اسلحه کمری و چاقو بودند.به گفته شاکیان سه مهاجم قوی هیکل پس از وارد شدن به خانه ابتدا با دستبندهای یکبار مصرف آنان را بسته و سپس اموال با ارزش موجود در خانه را با خود برده بودند.همه شاکیان پس از حضور در پلیس آگاهی تهران چهره‌های عاملان حمله به آپارتمان‌های خود را شناسایی کردند.

بدین ترتیب مشخص شد که در تمامی سرقت‌ها یک گروه سه نفره دخالت داشتند.

با توجه به اعترافات ورزشکار بازداشت شده یکی از همدستان او که جوان تنومندی است نیز ردیابی و بازداشت شد.

دادیار پرونده در حالی برای دو متهم پرونده قرار بر مجرمیت به اتهام تجاوز و سرقت به عنف صادر کرده است که هنوز پلیس در ردیابی دو متهم فراری دیگر ناموفق بوده است.

قرار است با صدور کیفرخواست برای این دو متهم بازداشت شده، پرونده آنها جهت رسیدگی به دادگاه کیفری استان فرستاده شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن