در این گزارش همچنین آمده است که ارتش اسرائیل قصد دارد در چارچوب رزمایش نظامی موسوم به «ماشین‌‌‌های آتشین» که هفته گذشته راه‌اندازی شد، رزمایش هوایی شبیه‌‌‌سازی حمله به ایران انجام دهد. در همین حال، «تایمزآو  اسرائیل» نوشت که اواخر ماه جاری میلادی نیروی هوایی اسرائیل برای اولین بار مانور گسترده حمله به ایران را در رزمایشی با عنوان «ارابه‌‌‌های مرگ» برگزار خواهد کرد. این رسانه اسرائیلی نوشت که ‌‌‌ارتش اسرائیل با استفاده از هوش مصنوعی لیست اهداف جنگی خود را تکمیل می‌کند.  مانور حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران بر فراز دریای مدیترانه و در چهارمین و آخرین هفته از تمرینات یک‌ماهه‌ای صورت خواهد گرفت که از ۲۹ ماه مه آغاز خواهد شد. همچنین براساس ادعاهای کانال ۱۳ اسرائیل، هواپیماهای سوخت‌‌‌رسان آمریکا هم در این رزمایش حضور خواهند داشت. ادعای حضور آمریکا در این رزمایش در حالی صورت می‌گیرد که ایالات‌‌‌متحده در مانور مشابهی که اسرائیل ۱۰ سال پیش برای شبیه‌‌‌سازی حمله به تاسیسات هسته‌‌‌ای ایران برگزار کرده بود، شرکت نداشت.

 ناتوانی تل‌‌‌آویو در برابر ایران

همچنین پس از اظهارات یکی از مقامات سابق رژیم صهیونیستی درباره واکنش سریع ایران به هرگونه اقدام نظامی، نایب‌رئیس سابق شورای امنیت داخلی این رژیم گفت که اکثرا می‌‌‌دانند تل‌‌‌آویو به تنهایی قادر به از بین بردن برنامه هسته‌‌‌ای ایران نیست. به گزارش خبرگزاری فارس، «اران اتزیون» نایب‌رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه، به ناتوانی تل‌‌‌آویو در برابر ایران اشاره کرد. بنابر گزارش رادیو ارتش رژیم صهیونیستی (گلگلتز)، نایب‌رئیس سابق شورای امنیت داخلی رژیم صهیونیستی در این خصوص گفت: «بیشتر مردم اسرائیل می‌‌‌دانند که اسرائیل به تنهایی نمی‌تواند توانمندی هسته‌‌‌ای ایران را از بین ببرد.» اران اتزیون اضافه کرد: «سیاست فعلی اشتباه است و نیاز به بازنگری دارد. اسرائیل باید در کنار آمریکا قرار می‌‌‌گرفت و در مذاکرات توافق هسته‌‌‌ای از آن حمایت می‌کرد.» این اظهارات در حالی بیان شده است که «دنی استرینوویچ» رئیس پیشین بخش پژوهش‌‌‌های سازمان اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی (امان) سه‌‌‌شنبه شب در اظهاراتی گفت که ایرانی‌‌‌ها می‌‌‌دانند چگونه برنامه هسته‌‌‌ای خود را بازسازی کنند.  وی اضافه کرده بود: «حتی اگر هم فرض کنیم که اسرائیل گزینه حمله نظامی را انتخاب می‌کند، احتمال واکنش سریعی [از طرف ایران] وجود دارد که می‌تواند منجر به ملتهب شدن منطقه و حتی جنگ شود.»

«کنستانتین سیوکوف» معاون رئیس آکادمی دانش موشکی روسیه پیش‌تر در مصاحبه با شبکه «روسیا الیوم» گفته بود: «ایران موشک‌‌‌های میانبرد و تسلیحاتی متعارف در اختیار دارد که از دقت بالایی در نقطه‌‌‌زنی برخوردار هستند که این هنگام شلیک موشک به سمت پایگاه‌‌‌های آمریکا نمایان شد.» وی اضافه کرده بود: «مقابله با این موشک‌‌‌ها در توان اسرائیل نیست. اسرائیل امروز سامانه‌‌‌های پدافند هوایی یا سامانه‌‌‌های پدافند موشکی را که بتواند با این موشک‌‌‌ها مقابله کند، در اختیار ندارد. بر این اساس، حمله موشکی ایران به این سامانه‌‌‌ها و رآکتورهای هسته‌‌‌ای اسرائیل، سرزمین کوچک اسرائیل را به محلی غیرقابل سکونت تبدیل خواهد کرد.» کنستانتین سیوکوف همچنین در ادامه سخنانش تاکید کرده بود: «من تکرار می‌‌‌کنم که اسرائیل سرزمین بسیار کوچکی است پس فکر می‌‌‌کنم که عملیات به استفاده از سلاح هسته‌‌‌ای کشیده نخواهد شد. اما در ارتباط با استفاده از تسلیحات متعارف ما می‌توانیم بگوییم که تاسیسات ایران به شدت مورد محافظت هستند و به راحتی نمی‌توان با استفاده از تسلیحات به آنها نفوذ کرد پس عملیات نظامی اسرائیل حتی با مشارکت نیروی هوایی آمریکا هیچ نتیجه مثبتی در بر نخواهد داشت.» سیوکوف در بخش پایانی اظهاراتش خاطرنشان کرده بود: «نکته دیگری که می‌‌‌خواهم بگویم این است که ایران در زمینه نظامی یکی از قدرت‌‌‌های پیشرفته و پیشرو و جزو چهار کشور اول تولیدکننده سامانه‌‌‌های موشکی است که این کشورها عبارتند از روسیه، آمریکا، چین و ایران.»