فقط از مراکز طبی عینک تهیه کنید
با توجه به بازگشایی مدارس و اجرای طرح سنجش برای دانشآموزان مقطع ابتدایی، والدین سعی کنند عینکهای مورد نیاز را از مراکز طبی عینک فروشی تهیه کنند. <br>غلامعلی آهنکوب نژاد، رییس اتحادیه عینکسازان و عینکفروشان اهواز، در گفتوگو با ایسنا توضیح داد: در حال حاضر محل ویژهای با عنوان مرکز فروش عینکهای طبی به منظور بازگشایی مدارس در نظر گرفته نشده اما قرار است تا سال آینده این مرکز راهاندازی شود. <br>وی تاکید کرد: مردم سعی کنند عینکهای مورد نیاز خود را از مراکز طبی عینک تهیه کنند.
با توجه به بازگشایی مدارس و اجرای طرح سنجش برای دانشآموزان مقطع ابتدایی، والدین سعی کنند عینکهای مورد نیاز را از مراکز طبی عینک فروشی تهیه کنند.
غلامعلی آهنکوب نژاد، رییس اتحادیه عینکسازان و عینکفروشان اهواز، در گفتوگو با ایسنا توضیح داد: در حال حاضر محل ویژهای با عنوان مرکز فروش عینکهای طبی به منظور بازگشایی مدارس در نظر گرفته نشده اما قرار است تا سال آینده این مرکز راهاندازی شود.
وی تاکید کرد: مردم سعی کنند عینکهای مورد نیاز خود را از مراکز طبی عینک تهیه کنند.