اسیدپاشی مرموز در جنوب پایتخت
گروه حوادث – یک مرد که از سوی دو موتورسوار با اسید مورد حمله قرار گرفته است، ادعا کرد قربانی انتقام خانواده همسر سابقش شده است.
گروه حوادث - یک مرد که از سوی دو موتورسوار با اسید مورد حمله قرار گرفته است، ادعا کرد قربانی انتقام خانواده همسر سابقش شده است. بنابه این گزارش، نیمهشب سهشنبه ۲۸ شهریورماه سالجاری ساکنان خیابان سیمتری جی با شنیدن فریادهای دلخراش مردی که دستها و صورتش با اسید سوخته بود او را به بیمارستان منتقل کردند. دقایقی بعد اکیپی از ماموران کلانتری ۱۱۹ مهرآباد بر بالین این مرد حاضر و تحقیقات خود را آغاز کردند.
مرد جوان در تحقیقات به ماموران گفت: ساعت نزدیک به ۱ نیمهشب بود که دو نفر زنگ خانه را به صدا درآوردند. یکی از آنها که خودش را برادر زنم معرفی کرد از من خواست تا پایین بروم. وقتی پایین رفتم و در را باز کردم دو نفر راکب موتورسیکلت به طرفم حمله کردند و یکی از آنها ظرف حاوی اسید را به طرفم پاشید و قسمتی از صورت و دستهایم به شدت سوخت.وی ادامه داد: با فرار آن دو نفر در حالی که صورتم میسوخت، با فریاد از همسایهها کمک خواستم و بلافاصله به بیمارستان منتقل شدم.این مرد در ادامه عامل حادثه را برادر زنش معرفی کرد و به ماموران گفت: مدتها قبل در پی اختلافات شدیدی که داشتم جدا شدم از همسرم و برادرزنم قصد داشت تا از من انتقاد بگیرد. با اعلام شکایت این مرد به دستور بازپرس شعبه سوم دادسرای جنایی تهران ماموران برادرزن وی را بازداشت و تحت بازجویی قرار دادند.این مرد پس از بازداشت با دروغ خواندن ادعاهای داماد سابقشان گفت: این مرد میخواهد با شکایتهای دروغ مرا به دردسر بیاندازد.به گزارش خبرنگار ما، با دستور بازپرس روتن، ماموران تحقیقات خود را بر روی ادعاهای این مرد آغاز کردند.