علیخانی:

از شعارهای افراطی، فقط دشمن بهره‌مند می‌شود

شماره روزنامه: ۱۰۵۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۴۹۶۷ خبر

نماینده مردم بویین‌زهرا و آوج در مجلس دیروز در نطق پیش از دستور با تبریک میلاد حضرت‌حجت(عج)، گفت: اخیرا مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان فرمودند از تخریب شخصیت‌ها پرهیز شود، اما متاسفانه این روزها شاهد، هجمه‌های به دور از نزاکت به برخی از شخصیت‌های ارزشمند نظام هستیم.

نماینده مردم بویین‌زهرا و آوج در مجلس دیروز در نطق پیش از دستور با تبریک میلاد حضرت‌حجت(عج)، گفت: اخیرا مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای مجلس خبرگان فرمودند از تخریب شخصیت‌ها پرهیز شود، اما متاسفانه این روزها شاهد، هجمه‌های به دور از نزاکت به برخی از شخصیت‌های ارزشمند نظام هستیم. قدرت‌‌ا... علیخانی افزود: گویا پس از هاشمی امروز نوبت هتاکی به خاتمی رسیده است.

به گفته وی، حضور و درخشش خیره‌کننده این روحانی متفکر و اندیشمند در سطح مجامع علمی، مذهبی و سیاسی بین‌المللی باعث شده، باز هم حسادت‌ها، عقده‌ها و کینه‌توزی‌ها سر باز کند و این فرزند فاضل امام(ره) را آماج هتاکی قرار دهند.

وی افزود: این نکته جای بسی تامل دارد که با این‌که اولین مخالف حضور خاتمی در عرصه‌های جهانی را صهیونیست‌ها و پس از آنها منافقان تشکیل می‌دهند، اکنون نیز با حضور موفق و تاثیرگذار خاتمی در مجامع علمی و مذهبی آمریکا، متاسفانه افراد منصوب به تیم رییس‌جمهور به جمع مخالفان پیوستند.

به گفته وی سوال اینجا است که چه اشتراکی در این مخالفت‌ها نهفته است؟

علیخانی با بیان این‌که مساله هاشمی و خاتمی نیست، تصریح کرد: جریان خزنده‌ای با برنامه حساب شده به دنبال هتک حرمت و حذف روحانیت موثر از ارکان نظام است. من از همین تریبون مقدس مجلس اعلام خطر می‌کنم.

وی با اشاره به دیدگاه حضرت‌امام(ره) در خصوص حفظ حرمت شخصیت‌ها اظهار داشت: هر جا دیدید حمله و تخریبی علیه شخصیتی صورت می‌گیرد، بدانید آن شخصیت برای اسلام و کشور موثر است.

وی افزود: متاسفانه یا خوشبختانه، این بار حمله تنها به یک جریان نبوده بلکه جریان اکثریت، رییس مجلس و حتی محافظه‌کاران کشور، همه مورد هجمه قرار گرفتند تا جایی که برای سفرهای استانی رییس مجلس شورای اسلامی حسادت می‌شود تا چه رسد به حسادت برای سفر آقای خاتمی به آمریکا.

عضو کمیسیون امنیت ملی، خاطرنشان کرد: متاسفانه مقدمه این حرکت در سخنان آقای رییس‌جمهور در نشست مشترک قوای سه گانه آغاز شد. آقای رییس‌جمهور، در آن نشست فرمودند، مگر دولت‌های گذشته چه گلی بر سر مردم زده‌اند؟

به گفته وی، آقای رییس‌جمهور باید بدانند در ۱۶ سال گذشته دو شخصیت برجسته روحانی و شاگردان حضرت امام(ره) سکان قوه مجریه کشور را در دست داشتند و بارها مورد حمایت مقام معظم رهبری قرار گرفتند. آقای رییس‌جمهور باید بدانند که خود در همین ۱۶ سال گذشته، جزیی از بدنه مدیریت کشور بوده و نباید این مساله را کتمان کنند.

علیخانی معتقد است که آقای رییس‌جمهور باید بداند در دنیای امروز، دفاع منطقی از اسلام و فکر و اندیشه می‌تواند مقبول مردم جهان واقع شود.

به گفته وی، از شعارهای افراطی فقط دشمن بهره‌مند می‌شود ولی از فکر و اندیشه جان مردم روشن می‌شود. آقای رییس‌جمهور باید بداند که هنوز بسیاری از وعده‌های ایشان تحقق نیافته و امروزه شاهد گرانی‌های سرسام‌آور در جامعه هستیم. از قیمت گوشت و مرغ گرفته تا آهن‌آلات، کجا است آن وعده‌های دولت محترم، کجا رفت اشتغال جوانان و حل مشکلات کارگران و وعده‌های جناب‌عالی در سفر به استان قزوین.

وی در خصوص مدیریت استان متبوعش، ادعا کرد: در این مدت، کاری جز قلع و قمع نیروها و باندبازی ندیدم، این در حالی است که گفته می‌شود ما برای اداره دنیا برنامه داریم. خواهش می‌کنم مشکلات و گرفتاری‌های خودمان را حل کنید، همین کافی است و نیازی نیست دنیا را اداره کنیم، دنیا صاحب دارد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن