دزدی اطلاعات نشر الکترونیکی از طریق مجاری غیرقانونی

شماره روزنامه: ۱۰۳۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۳۳۷۲ خبر

رییس کمیسیون نشر الکترونیک سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران گفت: دزدی اطلاعات از طریق مجاری غیرقانونی در حوزه نشر الکترونیکی باعث می‌شود کسی برای سرمایه‌گذاری در این صنعت تمایلی نداشته باشد، زیرا ریسک زیادی دارد، بنابراین در تلاشیم تا در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و پروژه‌هایی را تعریف کنیم.

رییس کمیسیون نشر الکترونیک سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران گفت: دزدی اطلاعات از طریق مجاری غیرقانونی در حوزه نشر الکترونیکی باعث می‌شود کسی برای سرمایه‌گذاری در این صنعت تمایلی نداشته باشد، زیرا ریسک زیادی دارد، بنابراین در تلاشیم تا در این زمینه برنامه‌ریزی کرده و پروژه‌هایی را تعریف کنیم. محمدحسن برادران قاسمی ‌در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به بحث اهمیت قانون مالکیت معنوی و ضرورت توجه به این موضوع در کشور گفت: سازمان نظام صنفی، باید بر روی این موضوع به طور مشخص برنامه‌ریزی کرده و در صورت لزوم پروژه‌هایی را تعریف کند، این کار می‌تواند از طریق نصب هولوگرام‌ها بر روی نرم‌افزارها یا کمک به ارگان‌های ذی‌ربط به انجام برسد.

وی اظهار داشت: تولیدکنندگان نشر الکترونیکی و تولید محتوا شدیدا تحت فشار هستند، زیرا از طریق مجاری غیرقانونی به شدت دزدی اطلاعات صورت می‌گیرد.

وی افزود: ایجاد کمیته ویژه‌ برای صیانت از محتوای الکترونیکی به صورتی که این موضوع به یک الزام عمومی ‌به رعایت حق قانون کپی‌رایت درآید از دیگر فعالیت‌های مهم در این زمینه است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن