ایستگاه سلامتی

تولید نوشابه گازدار کاهش یافت

شماره روزنامه: ۱۰۳۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۳۳۵۱ خبر

ایسنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کاهش ۲۵درصدی تولید نوشابه گازدار در سطح کشور خبر داد و گفت: این کاهش تولید صرفا به دلیل صدور بخشنامه شورای‌عالی سلامت مبنی بر ممنوعیت مصرف نوشابه‌های گازدار در ادارات دولتی است.

ایسنا- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از کاهش ۲۵درصدی تولید نوشابه گازدار در سطح کشور خبر داد و گفت: این کاهش تولید صرفا به دلیل صدور بخشنامه شورای‌عالی سلامت مبنی بر ممنوعیت مصرف نوشابه‌های گازدار در ادارات دولتی است. «دکتر کامران باقری لنکرانی» افزود: قند موجود در نوشابه‌های گازدار، شانس ابتلا به چاقی و عوارض ناشی از آن را افزایش می‌دهد: این در حالی است که گاز موجود در نوشابه عوارض گوارشی و مصرف طولانی مدت آن پوکی استخوان را به همراه دارد.

وی با بیان اینکه مصوبه دیگر شورای‌عالی سلامت، جایگزینی خرمای خشک و کشمش به جای قند و شکر در ادارات از ابتدای سال۸۶ است، گفت: استفاده از ظرفیت رسانه‌ها برای آموزش استفاده از تغذیه با کیفیت، از دیگر مصوبات این شورا است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن