رییسجمهور وبلاگ مینویسد
نگاه سوم- گسترش اینترنت در ایران طی چند سال گذشته خیرهکننده بوده است و به نظر میرسد دنیای مجازی به تدریج جای خود را در سطوح مختلف جامعه ایران باز کند. ایرانیان در چند سال اخیر زبان فارسی را به یکی از رایجترین زبانهای وبلاگنویسی بدل کردهاند و این موج روزافزون وبلاگنویسی موجب شده است که سیاستمداران نیز همراه با این جریان برای ارتباط و مطرحکردن خود در دنیای مجازی، خود را وارد این فضا کند.
از شاخصترین چهرههایی که در سیاست نقش داشت و به دنیای مجازی نیز وارد شد میتوان به سید محمدعلی ابطحی، معاون رییسجمهور سابق کشور و از فعالان جریان اصلاحات نام برد.
در پایان دوران ریاستجمهوری سیدمحمد خاتمی، گروهی از جوانان وبلاگی را برای رییسجمهورشان با عنوان «مردی با عبای شکلاتی» راهاندازی کردند و در جشنی که برای خداحافظی با او برپا کرده بودند به عنوان هدیه اهدا کردند ولی وی تنها به نوشتن یک مطلب در آن اکتفا کرد. این وبلاگ بازتاب گستردهای در دنیای مجازی داشت.
اما این بار پس از خاتمی نوبت به محمود احمدینژاد رسید تا با راهاندازی وبسایت تازه با نام «یادداشتهای شخصی» به دنیای وبلاگنویسی پا بگذارد.
در اولین مطلب منتشر شده در این وبلاگ رییسجمهور از زندگینامه خود نوشته است: در ایامی که اشرافیت شرافت بود و شهرنشینی کمال، در خانوادهای تهیدست در روستایی دورافتاده از توابع گرمسار متولد شدم.
رییسجمهور پس از این جمله در نوشتاری نسبتا مفصل به شرح داستان زندگی خود از بدو تولد در سال ۱۳۳۵ خورشیدی تا زمان پذیرش آتشبس میان عراق و ایران در سال ۱۳۶۷ میپردازد.
به گفته آقای احمدینژاد، وی قصد دارد از این «یادداشتهای شخصی» در اینترنت به عنوان «مجرای جدید ارتباطی» بهره ببرد. وی نوشته است: «به امید خدا قصد دارم حتیالمقدور... این پایگاه را هر هفته یک یا دو بار به روز کنم. پیشاپیش نیز بابت تاخیرهای احتمالی در ارسال مطالب جدید عذرخواهی میکنم».
پیش از این در دوره انتخابات ریاستجمهوری نهم نیز آقای احمدینژاد اقدام به راهاندازی وبسایت کرده بود با این تفاوت که در آن زمان وی نامزد ریاستجمهوری بود و حالا رییسجمهور.
ارسال نظر