بازداشت معتادی با ۱۴بار سابقه دستگیری
طی انجام عملیات ضربتی پلیس در محدوده کلانتری ۱۱۶ «مولوی»، ۱۱۰معتاد دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شدند، این در حالی بود که یکی از این معتادان برای چهاردهمین بار در سال جاری دستگیر شده است.
طی انجام عملیات ضربتی پلیس در محدوده کلانتری ۱۱۶ «مولوی»، ۱۱۰معتاد دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده شدند، این در حالی بود که یکی از این معتادان برای چهاردهمین بار در سال جاری دستگیر شده است. سرهنگ سید جواد کشفی، معاون مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در تشریح نحوه اجرای این طرح، گفت: طرح پاکسازی حوزه استحفاظی کلانتری مولوی با همکاری ۳۰تیم سه نفره از معاونت مبارزه با مواد مخدر تهران به همراه دو تیم متشکل از دو تن از زنان پلیس، تیمهای یگان ویژه و یگان امداد و همچنین گروه ضربت سرکلانتری هفتم، از ساعت ۱۶ روز یکشنبه، بیست و دوم مرداد ماه آغاز شده و تا ساعت ۱۸ ادامه داشت.
وی افزود: بر این اساس در جریان این عملیات پلیسی،۱۱۰ معتاد دستگیر و دو کیلوگرم انواع مواد مخدر نیز کشف و ضبط شد.
به گفته وی، در یکی از این منازل بیش از ۳۰باب اتاق تو در تو و چند متری تعبیه شده بود که بیشتر ساکنان آن توزیعکنندگان خرده فروش مواد مخدر و معتادان بودند.