مدیر روابط عمومی مجموعه تئاتر شهر معرفی شد

شماره روزنامه: ۱۰۲۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۱۳۵۰ خبر

طی حکمی از سوی «جواد افشین‌نژاد» مدیر اجرایی مجموعه تئاترشهر، «علی شیدفر» به سمت مدیر روابط عمومی این مجموعه منصوب شد. <br>در متن حکم علی شیدفر چنین آمده است: جناب آقای علی شیدفر، با سلام و احترام،‌ با توجه به سوابق و تجارب ارزشمند جنابعالی در حوزه هنر تئاتر و رسانه‌های جمعی، به سمت مدیر روابط‌عمومی مجموعه تئاترشهر منصوب می‌شوید. بی‌شک آگاهی شما از عملکرد این مجموعه به عنوان معتبرترین مکان تئاتری و اقبال دوست‌داران هنر نمایش، راهگشای مدیریتی باقوام خواهد بود. <br>علی شیدفر از فعالان و پیشکسوتان جامعه رسانه‌ای و مطبوعاتی حوزه فرهنگ و هنر کشور است که تاکنون در نشریات، جشنواره‌ها و مراکز فرهنگی-هنری گوناگونی دارای مسوولیت بوده است.

طی حکمی از سوی «جواد افشین‌نژاد» مدیر اجرایی مجموعه تئاترشهر، «علی شیدفر» به سمت مدیر روابط عمومی این مجموعه منصوب شد.

در متن حکم علی شیدفر چنین آمده است: جناب آقای علی شیدفر، با سلام و احترام،‌ با توجه به سوابق و تجارب ارزشمند جنابعالی در حوزه هنر تئاتر و رسانه‌های جمعی، به سمت مدیر روابط‌عمومی مجموعه تئاترشهر منصوب می‌شوید. بی‌شک آگاهی شما از عملکرد این مجموعه به عنوان معتبرترین مکان تئاتری و اقبال دوست‌داران هنر نمایش، راهگشای مدیریتی باقوام خواهد بود.

علی شیدفر از فعالان و پیشکسوتان جامعه رسانه‌ای و مطبوعاتی حوزه فرهنگ و هنر کشور است که تاکنون در نشریات، جشنواره‌ها و مراکز فرهنگی-هنری گوناگونی دارای مسوولیت بوده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن