سرقت به تقلید از یک سریال تلویزیونی

شماره روزنامه: ۱۰۲۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۱۲۸۴ خبر

گروه حوادث- زوج جوانی که تحت تاثیر یک سریال تلویزیونی اقدام به سرقت یک خودرو کرده بودند، در تعقیب و گریز پلیسی بازداشت شدند.

سرقت به تقلید از یک سریال تلویزیونی

گروه حوادث- زوج جوانی که تحت تاثیر یک سریال تلویزیونی اقدام به سرقت یک خودرو کرده بودند، در تعقیب و گریز پلیسی بازداشت شدند. بازداشت این زن و شوهر روز دوشنبه ۱۶مردادماه سال‌جاری در منطقه بومهن تهران رخ داد.

بنابه این گزارش، ماموران گشت کلانتری ۲۰۶ بومهن به دنبال دریافت گزارشی از اعلام سرقت یک خودروی پراید، تجسس در این باره را آغاز کردند تا اینکه دقایتی بعد خودروی سرقتی را در حالی دیدند که با جدول کنار خیابان تصادف کرده بود.

ماموران پس از بررسی ماجرا متوجه شدند که این خودرو همان پراید سرقتی است. بنابراین اقدام به بازداشت زن جوانی که به همراه کودک ۲ساله‌اش در صندلی عقب خودرو نشسته بود کردند.

در جریان بررسی‌های بعدی مشخص شد این زن با همدستی شوهرش اقدام به سرقت کرده است. بنابراین پس از تعقیب و گریز با ردیابی متهم فراری او را بازداشت کردند. در تحقیقات پلیس مشخص شد که آنان با تقلید از یک سریال تلویزیونی که اخیرا از تلویزیون پخش شده است، دست به این کار زده‌اند.

زن جوان که ۱۶ساله است در بازجویی‌های پلیسی ادعا کرد، ۴سال قبل در حالی که ۱۲سال بیشتر نداشتم و در کلاس پنجم ابتدایی درس می‌خواندم با یکی از بستگانم ازدواج کردم.

شوهرم از همان روز اول تشکیل زندگی مشترک بیکار بود، روز حادثه وقتی دیدم او کاردی را زیر لباسش گذاشت نگران شده و با او همراه شدم، به بهانه رفتن به خانه یکی از دوستانمان خودرویی را دربست کرایه کردیم، هنوز دقایقی از حرکت خودرو نگذشته بود که من فرمان خودرو را گرفتم و شوهرم با کارد به جان راننده افتاد. پیکر مجروح راننده را از خودرو بیرون انداخته و با خودرو حرکت کردیم ولی دقایقی بعد وقتی متوجه تعقیب از سوی پلیس و صاحب خودرو شدیم در حال فرار با جدول کنار خیابان برخورد کرده و دستگیر شدیم.

با توجه به این اعترافات به دستور بازپرس پرونده، متهمان با قرار قانونی تا انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار پلیس آگاهی تهران قرار گرفتند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن