مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات:

پایگاه مرکزی فیلترینگ دو ماه دیگر کارش را آغاز می‌کند

شماره روزنامه: ۱۰۲۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۰۶۳۳ خبر

مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات درباره پرداخت خسارت به شرکت‌های اینترنتی به خاطر قطع شدن خطوط ارتباطات اینترنتی، گفت: براساس قراردادی که با شرکت‌ها داریم، خسارت را پرداخت می‌کنیم، شبکه به طور کامل قطع نشده است، گرافی که در دو هفته اخیر از شبکه‌ به دست آوردیم را مورد بررسی قرار می‌دهیم و هر جا که خسارتی وارد شده باشد، پرداخت می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات درباره پرداخت خسارت به شرکت‌های اینترنتی به خاطر قطع شدن خطوط ارتباطات اینترنتی، گفت: براساس قراردادی که با شرکت‌ها داریم، خسارت را پرداخت می‌کنیم، شبکه به طور کامل قطع نشده است، گرافی که در دو هفته اخیر از شبکه‌ به دست آوردیم را مورد بررسی قرار می‌دهیم و هر جا که خسارتی وارد شده باشد، پرداخت می‌کنیم. جواد رادمان در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجویان ایران، اظهار داشت: تغییراتی که شرکت فلگ در فیبر نوری ایجاد کرده بود، باعث قطع شدن بخشی از پهنای باند کشور شد، در این راستا دو خط STM۴ با حجم ۳۰‌درصد به پهنای باند کشور اضافه شد، اما نو شدن شبکه فیبر نوری و هماهنگ شدن شبکه با خطوط ارتباطی جدید، مقداری طول می‌کشد، در هر حال مشکل اینترنت کشور در دو روز اخیر کاهش یافته است.

مدیرعامل شرکت فناوری اطلاعات در پایان با بیان این‌که برنامه ما این است که پهنای باند کشور را افزایش دهیم، در مورد زمان راه‌اندازی پایگاه مرکزی فیلترینگ نیز گفت: این پایگاه ظرف یک یا دو ماه آینده فعال خواهد شد، پایگاه مذکور روی دیتابیس مرکز است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن